Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru analizează BOMBA MOMENTULUI la FCSB: "Mie mi s-a părut tot timpul un jucător serios"

Basarab Panduru analizează BOMBA MOMENTULUI la FCSB: "Mie mi s-a părut tot timpul un jucător serios"

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit despre împrumutul lui Alexandru Chipciu de la Anderlecht la FCSB.

Expertul Telekom Sport are anumite rezerve în privinţa acestei mutări, dar se declară fan al internaţionalului român, căruia îi aprecizază seriozitatea.

"Să îl aduci fundaş dreapta, nu cred. Să îl aduci mijlocaş dreapta... Îl ai acolo pe Man, îl mai ai şi pe Moruţan... Nu ştiu. Poate dacă îl vinzi pe Man. Nu ştiu ce faci cu el, dar mie Chipciu mi s-a părut tot timpul un jucător serios, păcat că nu a jucat pe unde s-a dus", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Gigi Becali negociază pentru transferul lui Chipciu la FCSB

Alexandru Chipciu (30 de ani) e aproape de revenirea la FCSB în perioada de transferuri din iarnă. Fostul şeptar al roş-albaştrilor nu mai prinde echipa la Anderlecht, iar internaţionalul român nu ar spune nu variantei unui împrumut în Liga 1. Presa din Belgia scrie despre viitorul lui Chipciu, campion cu Anderlecht în 2016, care nu a jucat niciun minut în acest sezon pentru echipa de pe Constant Vandenstock.

Chipciu poate fi împrumutat de Anderlecht la FCSB în iarnă, scrie Voetbal Belgie, care anunţă că românul nu mai are viitor în Belgia. Sursa citată scrie că vicecampioana şi belgienii de la Anderlecht discută varianta unui împrumut în ceea ce-l priveşte pe Chipciu. Chipciu a avut un prim sezon bun la formaţia din capitala Belgiei. Apoi, a prins tot mai rar echipa, fiind în cele din urmă împrumutat sezonul trecut la Sparta Praga.

Alex Chipciu n-a jucat niciun minut pentru Anderlecht în acest sezon şi mai are contract cu Anderlecht până în vara lui 2020. Mijlocaşul de bandă speră să evolueze cât mai bine în partea a doua a sezonului pentru FCSB, astfel încât în vară să îşi găsească un nou contract bun "afară". Fotbalistul român ar putea fi prima lovitură dată de MM Stoica de la revenirea sa la FCSB. Stoica şi Chipciu au o relaţie foarte bună încă de pe vremea când fotbalistul nu plecase în Belgia.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare