Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru aseamănă jocul naţionalei Ungariei cu cel al Generaţiei de Aur: ”E acelaşi fotbal ca noi în '94” | EXCLUSIV

Basarab Panduru aseamănă jocul naţionalei Ungariei cu cel al Generaţiei de Aur: ”E acelaşi fotbal ca noi în '94” | EXCLUSIV

EURO 2020

Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, Basarb Panduru a discutat despre prestaţia Ungariei la Euro.

În urma tragerii la sorţi pentru grupele de la Euro, Ungaria părea victimă sigură, în grupa ”morţii”, alături de Franţa, Germania şi Portugalia. Toată lumea fotbalului se aştepta ca maghiarii să fie învăţaţi fotbal de adversari, dar aceştia au fost la un pas de calificare.

O pierdere, decisă în ultimele minute, cu Portugalia nu a fost debutul dorit de Ungaria, însă naţionala condusă de Marco Rossi şi-a revenit şi a obţinut un egal în faţa Franţei. Apoi, în ultima partidă, maghiarii au fost la un pas de un rezultat faimos şi calificare, conducându-i pe nemţi mai tot meciul, înainte de a fi egalaţi în ultimele minute.

Basarab Panduru aseamănă jocul naţionalei Ungariei cu cel al generaţii de aur

Însă, cel mai important, Ungaria nu s-a făcut de râs, iar Basarb Panduru a remarcat diverse pozitive la jocul maghiarilor. Fostul mijlocaş a asemănat jocul lui Rossi cu cel prestat de generaţia de aur la Mondialul din 1994, unul bazat pe apărare şi contraatacuri.

”Am văzut nişte victorii ca lumea, contra unor echipe bune. E acelaşi fotbal ca noi în '94, doar că noi aveam jucători mai tehnici. Au jucat ca noi în '94. După Mondial, s-a spus că nu se mai poate juca fotbalul lui Iordănescu, cică nu mai puteai pe contraatac. Ungaria a jucat contra unora dintre cele mai bune echipe din lume.

Erai obligat să gaseşti o tactică bună pentru jucătorii pe care îi ai, toţi medii. Un portar bun, un fundaş Orban, bun. Joacă la o echipă bună. Însă, Konate si Upamecano pleacă pe mulţi bani, dar tu rămâmi. La 28-29 de ani rămâi”, a declarat Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: euro 2020basarab pandurunaţionala ungarieimarco rossi 

viewscnt
Articole similare