Experiențe împreună.
You are here:

Basarab Panduru consideră că Dan Petrescu a ales bine provocarea din Turcia: "În momentul acesta, antrenorii români sunt bine văzuţi. Atâta timp cât stai, lumea uită de tine"

Basarab Panduru consideră că Dan Petrescu a ales bine provocarea din Turcia: "În momentul acesta, antrenorii români sunt bine văzuţi. Atâta timp cât stai, lumea uită de tine"

Fotbal

Comentarii

Fostu internaţional Basarab Panduru este de părere că Dan Petrescu a ales foarte bine când a semnat cu formaţia de primă ligă din Turcia.

Foşti colegi la echipa naţională a Româniai, Basarab Panduru îl susţine moral pe Dan Petrescu în încercarea acestuia de a o salva pe Kayserispor de la retrogradare, în acest sezon. Specialistul Telekom Sport este de părere că arbitrii români sunt văzuţi bine în lume, după performanele reuşite de Şumudică, Lucescu sau Olăroiu, cu toate acestea nu atât de bine încât să fie aduşi în fruntea unor formaţii de top, care să lupte la titlu. În plus, dacă ar fi făcut pauză de la antrenorat prea mare, Dan Petrescu şi-ar fi pierdut din anvergură, a mai recunoscut Panduru.

"Antrenorii români, în momentul ăsta, ar trebui să fie bine văzuţi. Şumudică e pe locul 4 cu o echipă care nu e pretendentă la câştigarea campionatului, Răzvan Lucescu a câştigat Champions League Asia, Olăroiu a câştigat campionatul în China... e clar că suntem în nişte campionate care contează, sub nicio formă, la care nu se uită nimeni. Dar avem antrenori care chiar fac treabă. La Petrescu cred că e altceva. La el cred că este momentul în care vrei să antrenezi. El spune: <<sunt antrenor şi nu pot să stau, nu am de ce să stau>>. Atâta timp cât stai, lumea uită de tine, indiferent câte campionate ai câştigat. De ce nu ne ducem la echipe de pe primul loc? Cred că în momentul ăsta nu e uşor să dai afară antrenor de pe primul loc sau de pe locul doi şi să te pună pe tine. Mai normal e să iei o echipă de la mijlocul clasamentului sau de la retrogradare", a declarat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Final de cariera? Povestea de viata uluitoare a lui Tiger Woods. Si-a inselat sotia cu 121 de femei