Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru despre Ongenda la FCSB: ”La noi e printre cei mai buni” Unde ar putea juca fotbalistul crescut de PSG | EXCLUSIV

Basarab Panduru despre Ongenda la FCSB: ”La noi e printre cei mai buni” Unde ar putea juca fotbalistul crescut de PSG | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit, în exclusivitate, pentru Telekomsport, în cadrul emisiunii Minutul 91, despre transferul lui Moruţan la Galatasaray.

FCSB a ajuns, în cele din urmă, la o înţelegere cu Galasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. După mai multe runde de negocieri, în care s-au cerut chiar şi 10 milioane de euro în schimbul jucătorului, FCSB şi Galata au bătut palma şi Moruţan va juca în Turcia, unde va fi coleg cu Alexandru Cicâldău.

Expertul Telekomsport, Basarab Panduru, a vorbit despre transferul lui Moruţan şi consideră că FCSB ar putea să îl înlocuiască pe fostul fotbalist al lui Valeriu Iftime cu Hervin Ongenda, jucător legitimat FC Botoşani.  

”E unul dintre cei mai buni de la noi!”

”FCSB îl pierde pe Moruţan care semnează cu Galatasaray. Un jucător bun pentru FCSB, chiar dacă în acest început de campionat nu a fost în cea mai bună formă. Apoi vine Edward Iordănescu. La CFR a reuşit să câştige primul meci, aici, azi, cred că a câştigat un punct. Sepsi a jucat peste aşteptări. Prima repriză cred că singurul jucător care a mişcat a fost Cordea. Octavian Popescu nu ştiu dacă poate să joace inter. Coman nu ştiu dacă este în formă în acest început de campionat.

Galatasaray aduce doi români, ambii în cea mai slabă formă. Moruţan părea că face lucruri mai bune, anul trecut cred că a fost cel mai bun an al său, dacă nu greşesc. Nu se transferă pe zecile alea de milioane. Important e că pleacă şi că îl vrea antrenorul. Asta este mare lucru. 

Nu ştiu ce să cred despre el. (n.r Ongenda) El când a plecat afară nu ştiu dacă are mai mult de 30-40 de minute jucate. La noi, e unul dintre cei mai buni. Trebuie să-i mulţumească toată viaţa lui Croitoru pentru că a avut fotbalul în care el se simte bine. Pare că ar putea să facă ceva. Unde să intre? Inter probabil”, a spus Basarab Panduru. 

Afla mai multe despre: fcsb-moruţan-basarab panduru-ongenda 

viewscnt
Articole similare