Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, discurs manifest în direct la TV: ”E păcat că suntem în 2022 şi nu înţelegem ce înseamnă Nations League! Pentru echipele ca noi a fost făcută!” EXCLUSIV

Basarab Panduru, discurs manifest în direct la TV: ”E păcat că suntem în 2022 şi nu înţelegem ce înseamnă Nations League! Pentru echipele ca noi a fost făcută!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A. Răzvan Burleanu a oferit primele declaraţii, după retrogradarea României. 

La o zi distanţă după retrogradare, Răzvan Burleanu a declarat că un lucru pozitiv este că nu am retrogradat în urna 4, lucru care nu putea fi posibil. De asemenea, acelaşi lucru l-a spus şi directorul tehnic FRF, Mihai Stoichiţă. 

Basarab Panduru s-a enervat când a auzit discursul preşedintelui FRF şi a avut un discurs manifest. El spune că Nations League a fost făcută pentru echipele ca România, motivul fiind să avem o şansă în plus de a ne califica la un turneul final european. 

”Am înţeles ce ai înţeles şi tu. Că Edi va rămâne în continuare selecţioner. Nu am înţeles cum puteam să picăm din urna 3. Ne spune că suntem foarte bucuroşi că nu am picat în urma 3. Cum puteam să ne ducem în urna 4, că nu puteam. Atunci cum suntem bucuroşi. Acum se leagă după ce a spus Stoichiţă. 

Acolo înţeleg, că îl iei prin telefon, aici e altceva. Asta a fost pregătită. E în lanţ. Noi ne bucurăm că nu picăm în urna 4, dar nu avem cum să picăm, dar noi prin Liga Naţiunilor ne puteam duce în urna 3 şi aveam una dintre marile şanse de a ne califica la un turneu. 

Pentru mine este păcat că suntem în 2022 şi nu am înţeles ce înseamnă Liga Naţiunilor. Noi primim o şansă, putem să profităm de ea, dar nu înţelegem nimic. Noi dacă terminam, pe locul 1 sau 2, noi aveam şansa să ajungem la baraj şi am mai avea o posibilitate de ne califica la turneul final, dacă nu reuşeam asta în preliminarii. 

Noi spunem că nu e importantă Liga Naţiunilor. Cum nu e importantă, pentru noi a fost făcută. Pentru o echipă ca România a fost făcută. Să ne dea şi nouă o şansă să ajungem la un turneu final”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport. 

 

Afla mai multe despre: românia-burleanu-panduru 

viewscnt
Articole similare