Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, după ce Hagi, Popescu şi Munteanu au fost trimişi la tribuna a doua: "Iau biletul, mă duc acolo şi mai comentez după?"

Basarab Panduru, după ce Hagi, Popescu şi Munteanu au fost trimişi la tribuna a doua: "Iau biletul, mă duc acolo şi mai comentez după?"

EURO 2020

Comentarii

Basarab Panduru a comentat subiectul apărut în timpul meciului de la EURO 2020, dintre Macedonia de Nord şi Austria, de pe Arena Naţională. Expertul Telekom Sport susţine că foştii internaţionali români au fost trimişi intenţionat de FRF la tribuna secundă.

Gică Hagi, Gică Popescu şi Dorinel Munteanu au primit invitaţii la tribuna a doua la meciul dintre Macedonia de Nord şi Austria, primul de la EURO 2020 pe Arena Naţională. La VIP au stat personalităţi din politică, iar FRF a fost criticată pentru că i-a mutat pe componenţii Generaţiei de Aur au fost la tribuna a doua. 

Basarab Panduru, despre invitaţiile primite de Hagi, Popescu şi Munteanu

Expertul Telekom Sport a fost întrebat direct ce ar fi făcut dacă ar fi primit o invitaţie la tribuna a doua a Arenei Naţionale. Basarab Panduru a susţinut că nu s-ar fi arătat revoltat, dacă ar fi acceptat şi dacă s-ar fi dus la meci. 

În schimb, consideră că FRF a făcut aşezarea intenţionat: "Dacă mă duceam, mai comentam? Iau biletul, văd unde îl primesc şi mă duc acolo. După mai comentez sau nu? Îl văd şi după <<Vai, unde m-ai trimis?>>. Ţin minte că a păţit aşa şi Ionel Ganea. La un meci, când au vrut să facă bani, i-au trimis la tribuna a doua. Ştiu sau cred că la un meci era Ionel Ganea în tribuna a doua şi Dorinel Munteanu. Ei au spus că erau biletele scumpe şi trebuie să le vindem. 

Eu nu spun nimic. Nu trebuie să spun nimic. Nu contează. Eu cred că ei au fost trimişi acolo cu intenţie. Asta era gândită de la început. Acum aud că la următorul meci îi trimitem la tribuna I. FRF a ştiut ce face. Dacă voi tăceaţi din gură, nu se schimba nimic", a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport. 

În privinţa subiectului controversat a oferit o declaraţie şi Ludovic Orban, care spune că n-a ştiut vreun detaliu despre aşezarea pe stadion şi că el n-a făcut decât să onoreze invitaţia primită de la Primăria Capitalei.

 

Afla mai multe despre: basarab pandururomaniagica hagigica popescudorinel munteanumacedonia de nord austria 

viewscnt
Articole similare