Experiențe împreună.
You are here:

Basarab Panduru, fascinat de un ”tricolor”: ”Nu cred că poţi să joci fără el”. În urmă cu 2 ani a vrut să se retragă de la naţională

Basarab Panduru, fascinat de un ”tricolor”: ”Nu cred că poţi să joci fără el”. În urmă cu 2 ani a vrut să se retragă de la naţională

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru a rămas impresionat de un fotbalist de la echipa naţională.

Naţionala României a făcut meciuri bune cu Germania (eşec cu 1-2) şi cu Armenia (victorie cu 1-0) şi are şanse mari să termine pe locul 3 în grupă, care duce la barajul pentru calificarea la CM Qatar 2022.

Basarab Panduru a rămas impresionat de un jucător care a fost titular în ambele partide şi îl vede esenţial pentru echipa naţională.

Jucătorul care l-a fascinat pe Basarab Panduru

Mai mulţi jucători au ieşit în evidenţă prin evoluţiile bune atât în meciul cu Germania, cât şi în cel cu Armenia. Însă Basarab Panduru a fost foarte impresionat de unul dintre ei.

Panduru spune că Nicolae Stanciu a arătat în ultimele meciuri că este liderul acestei generaţii şi iese de fiecare dată în evidenţă prin efort, dar şi prin inteligenţă în joc.

”A fost cel mai bun la meciul cu Germania şi în seara asta (n.r. aseară), este jucatorul care are mintea limpede în fiecare fază. Ne găseşte soluţia corectă de a juca, aleargă foarte mult, nu stă deloc în 90 de minute.

Nu cred că poţi să joci, la ce natională avem, fără Stanciu”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Însă Nicolae Stanciu n-a fost singurul ”tricolor” care l-a dat pe spate pe Basarab Panduru. Fostul mijlocaş al lui Benfica a fost impresionat şi de evoluţiile lui Florin Niţă:

”Niţă îmi dă mie o siguranţă. Am impresia că, atunci când un jucătorul trage la poarta, cred că poate să facă ceva să apere mingea aia.

Ca echipă, am arătat bine, Nedelcearu, Chiricheş şi-au făcut treaba. Avem o grămadă de jucători în momentul ăsta care sunt cotaţi sau care s-au dat pe ei 7, 8, 10 milioane de euro, o grămadă de jucători. Man, Mihăilă, Moruţan, Cicâldău, Puşcaş, Mitriţă, ai o grămadă de jucători”, a mai spus Panduru la Telekom Sport.

În urmă cu 2 ani, Nicolae Stanciu s-a gândit să se retragă de la naţionala României

Interesant este că Nicolae Stanciu a vrut în 2019 să se retragă de la echipa naţionala. În primăvara acelui an, când Cosmin Contra era selecţioner, naţionala României a ratat calificarea la EURO 2020.

Printre cei mai criticaţi jucători în acea campanie a fost Nicolae Stanciu, care i-a transmis lui Cosmin Contra că ar vrea să se retragă de la echipa naţională:

”Era foarte afectat. Nimeni nu ştie că după meciul din Malta (n.r. câştigat de România cu 4-0), în avion, Nicuşor mi-a spus că el nu vrea să facă probleme echipei naţionale, că nu vrea să apară discuţii din cauza lui, că nu mai vine dacă lumea asta vrea şi crede despre el. El iubeşte foarte mult echipa naţională, dar nu vrea să încurce pe nimeni.

Am avut o discuţie foarte lungă pe drumul de întoarcere din Malta, pe avion, şi sper să-l fi întors din decizia de a se retrage de la echipa naţională! Nu ştiu ce să zic. Chiar a spus: 'Mister, eu nu vreau să-ţi fac probleme din acest punct de vedere'.

Am rămas un pic surprins, dar lumea nu-şi dă seama. Sunt jucători care suferă, au familii care suferă”, a spus Contra într-o declaraţie făcută în iunie 2019, pentru Fanatik.ro.

viewscnt
Articole similare