Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, fermecat de un jucător de la FCSB: "Îmi iau tricou cu numele lui!". Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie

Basarab Panduru, fermecat de un jucător de la FCSB: "Îmi iau tricou cu numele lui!". Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru crede că Gigi Becali are un trio de mare calitate la FCSB.

Pe lângă Florinel Coman, pe care expertul Telekom Sport l-a lăudat în mai multe rânduri în ultima vreme, Basarab Panduru îşi îndreaptă atenţia şi către Olimpiu Moruţan, un jucător pe care îl urmăreşte cu mare plăcere.

"În prima repriză (n.r. - a meciului FCSB - Dinamo 1-1), Coman a fost excepţional. A făcut una dintre cele mai bune reprize cred că din ultimii mulţi ani.

Alt jucător pe care îl văd că are tehnică şi are nişte lucruri peste medie este Moruţan. Nu ştiu ce o să se întâmple cu Moruţan în momentul ăsta, dar mi se pare că este omul... Mai vorbeam noi, sunt câţiva jucători pentru care te-ai mai duce la un moment dat la stadion, ţi-ai cumpăra un tricou poate, aştepţi să mai facă o fentă", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

  • 2 - două goluri a înscris Olimpiu Moruţan pentru FCSB în acest sezon

  • 20 de ani are Olimpiu Moruţan

  • 900.000 de euro este cota lui Moruţan, conform Transfermarkt.de

Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie: Panduru îl laudă şi pe Man

Şi Dennis Man este lăudat de fostul internaţional, dându-i prilejul finanţatorului clubului FCSB, Gigi Becali, să viseze din nou la zecile de milioane de euro aşteptate în schimbul atacantului adus de la UTA.

"Alt jucător de la care m-aş aştepta să facă ceva este Man. Şi acolo mi se pare că este calitate. Doar că în momentul ăsta, Coman este mult mai puternic fizic şi decât unul şi decât celălalt", a mai spus Basarab Panduru.

  • 2 - două goluri şi un assist are Man în acest sezon la FCSB
  • 5,5 milioane de euro este cota lui Man
  • 21 de ani are Dennis Man

Încă o veste bună pentru Gigi Becali. FCSB contează din nou pe Dragoş Nedelcu

Cotat la 1.5 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt, Nedelcu nu a apucat să evolueze în acest sezon decât în 5 partide. Două dintre ele au fost în Liga 1, perioadă în care a şi marcat un gol şi a reuşit o pasă decisivă. Nedelcu a confirmat astfel forma foarte bună pe care o traversează.

Ghinionul l-a lovit în partida cu Alaşkert când a încheiat jocul pe gazon, dar după meci a primit o veste proastă: întindere de ligamente şi entorsă de genunchi.

Nedelcu, aflat şi în vizorul primei reprezentative de fotbal a României începuse sezonul ca titular în echipa lui Bogdan Andone. Va avea acum ocazia să lucreze în premieră şi cu Bogdan Argeş Vintilă. El a reînceput antrenamentele şi are şanse bune să joace din primul minut în partida contra Chindiei Târgovişte.

Afla mai multe despre: pandi 

viewscnt
Articole similare