Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru i-a dat replica lui Florin Tănase după "săgeata" aruncată spre CFR Cluj: "Poţi să-l antrenezi pe Creţu să stea cu faţa la minge"

Basarab Panduru i-a dat replica lui Florin Tănase după "săgeata" aruncată spre CFR Cluj: "Poţi să-l antrenezi pe Creţu să stea cu faţa la minge"

FCSB

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, a reacţionat imediat după ce atacantul lui FCSB, Florin Tănase, a susţinut că "norocul nu poate fi antrenat", la finalul derby-ului din Gruia.

Florin Tănase, după CFR Cluj - FCSB 1-0: "Norocul nu poate fi antrenat"

Basarab Panduru i-a dat dreptate lui Florin Tănase, dar a scos în faţă şi problemele pe care le-a avut echipa antrenată de Bogdan Vintilă: "Norocul nu poate fi antrenat, dar poţi să-l antrenezi pe Creţu să stea cu faţa la minge când este corner, poţi să-i antrenezi pe cei doi să stea mai aproape de jucătorii de la CFR când bat corner, poţi să-l antrenezi pe jucătorul tău când vine mingea la el să lovească mingea cu piciorul bun, nu să dea pe lângă minge şi să îi vină mingea în tibie", a susţinut Basarab Panduru. 

Expertul Telekom Sport a analizat şi autogolul lui Ovidiu Popescu: "Este o greşeală pe care nu o vezi toată ziua. Este imposibil să crezi că se poate întâmpla ca un jucător de la FCSB, care vede mingea, mingea face vreo 25 de metri, nu este foarte tare şutată, înălţimea bună cât să o loveşti cum vrei tu, nu mai spun să o preiei, că poţi să o şi preiei. Vine mingea, te duci cu latul şi dai pe lângă minge, mingea îţi vine în stângul dar se duce şi cu aşa tărie în poartă de nu mai poate nici portarul să facă absolut nimic", a mai spus Panduru. 

”Ne aşteptam să luăm punct sau puncte. În niciun caz nu ne aşteptam să pierdem. Consider că am făcut un meci foarte bun. Am dominat tot jocul. Dar din păcate norocul nu poate fi antrenat”, a mărturisit Tănase, după meci.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbcfr clujflorin tanase 

viewscnt
Articole similare