Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru îi atrage atenţia unui fotbalist de la FCSB: „Are o problemă după meciul ăsta! Simte presiunea deja” | EXCLUSIV

Basarab Panduru îi atrage atenţia unui fotbalist de la FCSB: „Are o problemă după meciul ăsta! Simte presiunea deja” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat fără problemele duelul cu Universitatea Craiova, scor 3-0.

Basarab Panduru, neimpresionat de transferul de la FCSB

Luis Phelipe, adus în această iarnă de la Poli Iaşi, a fost titular în derby-ul din Bănie. Jocul său a fost modest, iar brazilianul a fost schimbat la pauză de Octavian Popescu.

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru şi Nicolae Dică au analizat jocul fotbalistului, concluzionând că ar putea avea o problemă cu patronul Gigi Becali după jocul slab prestat.

Silviu Tudor Samuilă: „Luis Phelipe are o problemă după meciul din seara asta?”

Basarab Panduru: „Da! Cred că da, are o problemă. Nu neapărat că intră Miculescu. Că acolo Bancu alunecă, el vine aşa croit să nu dea pasă nimănui şi trage destul de bine. Portarul nu ştiu pe unde este. Dar are o problemă Luis Phelipe. A fost stângaci de câteva ori. Te aştepti la altceva din partea lui.

Chiar dacă e devreme, dar pare că simte deja presiunea FCSB-ului pe umeri. După driblingurile alea din Antalya, vii acum şi dai cu piciorul pe lângă minge, dar cred că este o presiune pe el.

Nicolae Dică: „Am mai spus-o! El nu poate să fie număr 9. E greu să stea cu spatele la poartă. El este bun fie în bandă, fie în zona centrală, să fie al doilea vârf, acolo între linii”

 

Afla mai multe despre: basarab panduruluis phelipefcsb 

viewscnt
Articole similare