Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru îl critică dur pe Bogdan Vintilă: ”Dacă aş spune ce cred poate s-ar supăra pe mine”. EXCLUSIV

Basarab Panduru îl critică dur pe Bogdan Vintilă: ”Dacă aş spune ce cred poate s-ar supăra pe mine”. EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a avut un discurs critic la adresa lui Bogdan Argeş Vintilă, după FCSB - Gaz Metan 2-2. Fostul mare mijlocaş al lui Benfica este de părere că Vintilă ar trebui să-şi recunoască greşelile.

FCSB n-a câştigat niciunul dintre cele două meciuri pe care le-a disputat după acea pauză impusă de pandemie. Echipa lui Gigi Becali a fost învinsă de CFR Cluj, în etapa trecută (1-0) şi acum a făcut doar 2-2 cu Gaz Metan Mediaş. Drept urmare, FCSB a picat pe locul 3, la 9 puncte distanţă de liderul CFR Cluj.

Basarab Panduru critică inclusiv discursul pe care Bogdan Argeş Vintilă îl are după fiecare meci, în care laudă jocul echipei, în ciuda rezultatului.

”Dacă aş spune ce cred poate, s-ar supăra pe mine, dar nu cred că pot să ai discursul ăsta dacă eşti antrenor. Nu poţi aşa să mergi mai departe, nu poţi să nu faci niciodată absolut nimic. Când joci bine, te bate CFR şi când joci mai puţin bine faci egal cu Gaz Metan. Când joci prost cred că te bate Chindia. Dacă discursul te face în continuare să rămâi antrenor, dă-i drumul în continuare”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Ce a declarat Bogdan Vintilă după 2-2 cu Gaz Metan

Antrenorul FCSB-ului spune că încă sunt şanse la titlu, deşi CFR Cluj are acum un avans de 9 puncte, cu 6 etape înainte de final. În plus, a lăudat lotul, în ciuda faptului că a fost nevoit să folosească mai mulţi juniori din cauza problemelor medicale, dar şi pentru că mai mulţi jucători au fost puşi pe liber:

”Şanse la titlu mai sunt matematic. Atât timp cât ele există, ne vom lupta pentru ele. Eu consider că în orice moment putem alinia un ”11” care să se poată bate să câştige orice meci. Euforia marcării acelui gol a făcut ca în ultimele secunde să ne pierdem luciditatea şi să nu tratăm aşa cum trebuie acea fază”, a spus Vintilă.

Afla mai multe despre: panduruvintila 

viewscnt
Articole similare