Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, impresionat de găselniţa lui Rădoi din primul 11: "E o surpriză. I-a plăcut de el acolo, probabil de asta l-a luat!" | EXCLUSIV

Basarab Panduru, impresionat de găselniţa lui Rădoi din primul 11: "E o surpriză. I-a plăcut de el acolo, probabil de asta l-a luat!" | EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru (50 de ani), expertul Telekom Sport, l-a lăudat pe Andrei Raţiu (21 de ani), găselniţa lui Mirel Rădoi pentru postul de fundaş dreapta în naţionala României. Raţiu a început titular în victoria cu Islanda (2-0, la Reykjavik) şi "Pandi" a rostit cuvinte frumoase despre fundaşul crescut la Villarreal.

Basarab Panduru, impresionat de găselniţa lui Rădoi din primul 11: "E o surpriză. I-a plăcut de el acolo, probabil de asta l-a luat!"

România a învins cu 2-0 pe Islanda, la Reykjavik, într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Nordicii n-au pus mari probleme elevilor lui Rădoi, asta şi pentru că trec printr-o schimbare de generaţie şi au pierdut din numele grele care au făcut performanţe notabile la ultimele turnee finale.

Din echipa tricolorilor a ieşit în evidenţă Andrei Raţiu, fotbalistul crescut de Villarreal, în opinia lui Basarab Panduru. Expertul Telekom Sport a spus că titularizarea lui Raţiu de către Rădoi a fost o surpriză, însă fotbalistul s-a mişcat bine şi s-a ridicat la un nivel bun de joc. Panduru cred că, probabil, Raţiu l-a impresionat pe Rădoi la Jocurile Olimpice, acolo unde a participat cu România U23, la Tokyo.

"Am câştigat, pentru că am fost mai buni decât ei. Am întâlnit o Islanda... Poate cea mai slabă din ultimii ani. Nici nu cred că e prima echipă a lor. Numele importante au lipsit, dar nu mai e important. E important că am câştigat. Rădoi a şi riscat, făcând o echipă de atac, cu Raţiu pe dreapta. I-a plăcut de Raţiu la Jocurile Olimpice, probabil că de asta l-a luat. E o surpriză, dar e un jucător care a intrat bine. Cred că Raţiu şi-a făcut treaba în seara asta, pe perioadă lungă poate fi un câştig", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

România, primul succes după patru înfrângeri la rând

Mirel Rădoi şi elevii săi au reuşit să obţină, în Islanda, nu doar revanşa după ce nordicii ne-au scos de pe tura către EURO 2020, organizat şi la Bucureşti. Victoria, 2-0 la Reykjavik, a însemnat primul succes pentru tricolori după patru înfrângeri la rând în grupa preliminară pentru CM 2022. După patru meciuri jucate în grupa J a preliminariilor, România ocupă locul patru în clasament, cu şase puncte, la patru distanţă de liderul Armenia.

Programul echipei naţionale în luna septembrie:

  • 5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21:45 – Arena Naţională (Bucureşti)
  • 8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21:45 – Tose Proeski Arena (Skopj

Afla mai multe despre: basarab panduruandrei ratiumirel radoiechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare