Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, impresionat de "perla" Craiovei: "Mi-a plăcut, s-a pus pe treabă, dar trebuie să schimbe asta!" | EXCLUSIV

Basarab Panduru, impresionat de "perla" Craiovei: "Mi-a plăcut, s-a pus pe treabă, dar trebuie să schimbe asta!" | EXCLUSIV
Comentarii

Jovan Markovic (20 de ani) i-a luat ochii lui Basarab Panduru, expertul Telekom Sport, cu golul marcat în meciul U Craiova - FC Voluntari 3-0. "Pandi" l-a lăudat pentru modul cum arată fizic după ce a reuşit să dea câteva kilograme jos, a lăudat execuţia de gol, dar i-a şi atras atenţia că trebuie să-şi schimbe stilul de joc.

Basarab Panduru, cuvinte frumoase despre o "perlă" a Craiovei: "Mi-a plăcut, s-a pus pe treabă, dar trebuie să schimbe asta!"

Intrat pe teren în minutul 23 în locul accidentatului Koljic, Jovan Markovic a reuşit să marcheze din nou pentru olteni şi arată o formă destul de bună în acest start de sezon. I-a luat ochii şi lui Basarab Panduru, expertul Telekom Sport rostind cuvinte frumoase despre el.

Panduru a lăudat modul în care a reuşit să înscrie Markovic, dar a remarcat şi un aspect negativ în jocul atacantului de viitor.

"Markovic nu a intrat rău. Mi-a plăcut că e schimbat din punct de vedere fizic. A slăbit, cred că demult trebuia treaba asta. Cei care l-au lăsat cu kilogramele alea, au greşit, şi-au bătut joc de el. N-ai cum să laşi un copil de 19, 20 de ani, cu kilogramele alea. Trebuiau să-i spună de mult timp că nu e în ordine. A venit la Craiova, i-au spus, văd că s-a pus pe treabă. Arată foarte bine.

A marcat un gol dintr-o poziţie foarte complicată, nu e uşor să dai de acolo. El, fără să se uite, deja ştia unde vrea să dea.

În schimb, trebuie să-şi schimbe jocul. Nu mi-a plăcut că din momentul în care a intrat până când a dat golul... El nu a dat gol că a făcut el lucruri ca să dea golul, e o situaţie în care pleacă, primeşte mingea şi marchează. Până acum a făcut tot posibilul, din toate poziţiile, să marcheze. Aici trebuie să schimbe", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

U Craiova - FC Voluntari 3-0, în Liga 1

CS Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a patra a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Gustavo '50, Cîmpanu '57 şi Markovici '90+2.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu (M.Constantin '75), Găman, Screciu, Bancu - Vînă (Mateiu '46), Capăţînă (Ofosu '46), Nistor - Gustavo, Koljic (Markovici '25), V. Constantin (Cîmpanu '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

FC Voluntari: Rîmniceanu (Neacşu '46)- Miranda, Tamaş (Achim '46), Armaş, Briceag - Fulop (Merloi '65), Raţă, I. Gheorghe - M. Ilie (Tavares '55), Nemec (Paraschiv '79), Lopes. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Afla mai multe despre: jovan markovicu craiovapanduruperla 

viewscnt
Articole similare