Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, impresionat de un antrenor din Liga 1: "Eu dacă aş fi în locul Craiovei sau FCSB-ului, aş face tot posibilul să-l iau. Îi dau lui 2 milioane de euro”

Basarab Panduru, impresionat de un antrenor din Liga 1: "Eu dacă aş fi în locul Craiovei sau FCSB-ului, aş face tot posibilul să-l iau. Îi dau lui 2 milioane de euro”

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a explicat la Telekom Sport de ce Gigi Becali ar trebui să-l aducă pe Dan Petrescu la FCSB.

Dan Petrescu se îndreaptă spre al doilea titlu consecutiv în România cu CFR Cluj. Formaţia sa intră în playoff de pe prima poziţie şi pune cea mai mare diferenţă de puncte de până acum, la încheierea sezonului regular. CFR Cluj nu a primit încă gol în 2020, în ciuda faptului că a întâlnit adversari de top în Liga 1.

Panduru, sfat pentru Gigi Becali şi FCSB: ”Dan Petrescu antrenor!”

Tehnicianul campioanei en titre l-a impresionat profund şi pe Basarab Panduru, fostul său coechipier de la echipa naţională a României, actualmente expert şi analist la Telekom Sport.

În opinia lui Panduru, Dan Petrescu este antrenorul ideal pentru Gigi Becali şi FCSB. Expertul Telekom Sport consideră că latifundiarul din Pipera ar trebui să scoată din vistieria clubului său orice sumă este necesară pentru a-l muta pe Dan Petrescu din Gruia spre FCSB.

”Eu dacă aş fi în locul Craiovei sau FCSB-ului aş face tot posibilul să-l iau la anul pe Dan Petrescu de la CFR Cluj. Să-i las să-şi pună alt antrenor, dar să-l iau de acolo şi i-aş da nu exagerez cu nimic, 2 milioane salariu pe an. Ştii de ce? Pentru că o să-mi aducă mult mai multe milioane pe urmă. Eu o să-i dau banii ăştia pentru că o să-mi crească jucătorii, şi când o să-i vând, o să-i vând cu mult mai mulţi bani decât valorau ei înainte să vină Petrescu. Nu am treabă că îi dau lui 2 milioane, teaba mea este cât o să câştig cu Petrescu. Păi eu vreau să câştig 20 de milioane, dar să nu-i dau lui nimic? Toţi jucătorii, 100% vor valora mai mult!”  a spus Panduru la Telekom Sport.

Dan Petrescu (52 de ani) o antrenează pe CFR Cluj din 2019. Fostul mare internaţional român este un vis mai vechi al lui Gigi Becali, dar patronul FCSB-ului nu şi-a permis niciodată luxul de a trece peste principiile sale, care obligă un tehnician ca Petrescu să nu accepte oferta patronului de la FCSB.

În ciuda acestui fapt, Dan Petrescu a recunoscut întotdeauna că ar vrea să antreneze în cariera sa FCSB, echipa naţională sau Chelsea.

Gigi Becali n-are nevoie de psiholog la FCSB: "La mine psiholog este Hristos, rugăciunea şi Sfânta Cruce! Ce e aia psiholog?"

Atrăgându-i-se atenţia că antrenorul Bogdan Vintilă a spus că ar avea nevoie de un psiholog la echipă, Becali a replicat, deloc suprinzător, intr-o interventie la o alta televiziune

"Da, angajează, dar la echipă la el, nu la echipa mea. Când face echipă, angajează un psiholog. Când o să aibă el echipă, el, proprietar, el, Vintilă, o să pună psiholog. Acum vreo zece ani voiau tot aşa, cu psiholog. Le-am zis <Du-te, mă, de aici, niciun psiholog!> Nu am acceptat psiholog şi am făcut ceva în fotbal. Şi poate o să fac, cred eu că o să fac. (n.r. - i se spune că Ronaldo are un mental coach). Da, dar la ortodocşi nu e nevoie de mental coach, e Duhul Sfânt. La noi e Duhul Sfânt psihologul nostru, e îngerul păzitor de la sfântul botez, sfânta taină a botezului. Are nevoie de Dumnezeu prin Duhul Sfânt de psiholog. Psiholog te învaţă Duhul Sfânt şi harul să faci. Nu am nevoie de psiholog", a adăugat Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare