Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, ironii pentru jucătorii de la FCSB: "Domnişoare de salon! Săpunaru e o stâncă" | EXCLUSIV

Basarab Panduru, ironii pentru jucătorii de la FCSB: "Domnişoare de salon! Săpunaru e o stâncă" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În direct la Minutul 91, Basarab Panduru, expertul Telekom Sport a analizat derby-ul Rapid - FCSB 1-0 şi a vorbit despre Cristi Săpunaru (37 de ani), căpitanul giuleştenilor, dar şi despre jucătorii de la FCSB, cu care a fost ironic. "Pandi" a spus că FCSB nu ştie să mai joace fotbal atunci când adversarul e agresiv şi nu stă să se apere.

Basarab Panduru, ironii pentru jucătorii de la FCSB: "Domnişoare de salon. Săpunaru e o stâncă!"

"Pandi" şi-a început analiza derby-ului Rapid - FCSB 1-0 prin a-l lăuda pe Cristi Săpunaru, despre care a spus că este un factor extrem de important în ceea ce priveşte a atitudinea echipei, pe care o strânge în jurul său şi o pregăteşte pentru sacrificiile de pe teren.

În acest context, Basarab Panduru i-a ironizat pe cei de la FCSB, despre care a spus că sunt "domnişoare de salon" şi că nu mai ştiu să joace fotbal atunci când adversarul e agresiv şi nu se apără în proprie jumătate. "Reprezintă o stâncă foarte tare în ceea ce priveşte atitudinea vestiarului care contează la o echipă seriozitatea pregătirii, este o echipă pusă pe luptă, pusă pe muncă, pusă pe sacrificiu faţă de domnişoarele de salon de la FCSB", a spus Panduru, la Telekom Sport, care apoi şi-a început tirul la adresa fotbaliştilor roş-albaştri:

"Ce fotbal jucam noi? Jucăm fotvbalul pe care putem a-l jucam în funcţie de adversarul pe care îl avem, adică dac adversarul stă la 10 metri cum stă adversarul în cea mai mare parte la noi în campionat ştim să jucăm fotbal, chiar foarte bine Avem timp să ne întoarcem, avem timp să ne uităm, avem timp să pasăm, avem timp să vină adversarul să-l driblăm, jucam foarte bine

Am mai jucat bine, tehnici fiind, aseară când adversarul era pe drum, în drum spre jucătorul FCSB-ului care primea mingea? Nu! Jucăm fotbal faţă de ce se joacă în Anglia când adversarul este lângă tine până să vină mingea la tine? Noi suntem tehnici, dar ce fotbal jucam? Pe ăla de maidan într-un fel, când adversarul nu vine lângă noi şi când facem ce vrem. Cu cât se apropie adversarul de noi, dar dacă stă şi lângă noi când vine mingea la noi nu mai ştim să jucăm nimic", a mai spus fostul atacant, la Telekom Sport.

Rapid a câştigat cu 1-0 derby-ul jucat împotriva FCSB, duminică, 15 august, pe Arena Naţională, după un autogol al lui Vinicius.

Afla mai multe despre: cristi sapunarupandurufcsbrapidderby 

viewscnt
Articole similare