Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru l-a analizat pe Mutu şi echipa sa, după derby-ul din Oltenia: "Pare puţin pierdut. Începi să-ţi pui întrebări, oamenii se îndoiesc de tine" | EXCLUSIV

Basarab Panduru l-a analizat pe Mutu şi echipa sa, după derby-ul din Oltenia: "Pare puţin pierdut. Începi să-ţi pui întrebări, oamenii se îndoiesc de tine" | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Basarab Panduru (50 de ani), expertul Telekom Sport, a vorbit la finalul derby-ului din Oltenia, FCU - CSU 0-0, despre antrenorul Adrian Mutu şi despre echipa sa. "Pandi" a spus că "Briliantul" pare puţin pierdut şi nu ştie ce să mai facă pentru a scoate echipa din criză. Mai mult, acesta a spus că Mutu ar trebui să-şi facă echipa să joace din nou fotbalul pe care l-a arătat la începutul campionatului.

Basarab Panduru l-a analizat pe Mutu şi echipa sa, după derby-ul din Oltenia: "Pare puţin pierdut. Începi să-ţi pui întrebări, oamenii se îndoiesc de tine"

U Craiova a câştigat cu 2-0 derby-ul din Oltenia cu FCU Craiova 1948, iar la finalul partidei Basarab Panduru a avut prilejul să analizeze prestaţia echipei lui Mutu, dar şi pe "Briliant". Despre antrenorul oltenilor lui Mititelu, Panduru a spus că pare puţin pierdut şi că ar trebui să-şi facă echipa să joace din nou fotbalul pe care l-a arătat în primele etape, care i-a adus şi rezultate.

"Pandi" a spus că lipsa de experienţă a lui Mutu îl face să-şi pună întrebări despre cum să scoată echipa din criză şi, tot pe seama lipsei de experienţă şi a soluţiilor pentru criza de la echipă, a spus că probabil oamenii din jurul fostului atacant au început să se îndoiască de el.

"Începe repriza a doua şi e deja 1-0 pentru Reghe şi nu schimbi. Era bine cu 5 fundaşi centrali, dar la 0-0. Scoţi un fundaşi, bagi un atacant... Mi s-a părut că tot timpul a aşteptat ceva, dar nu ştiu ce.

Puţin pierdut şi el. Nici el nu ştie ce trebuie să mai facă. Eu cred că trebuie să se liniştească şi să se întoarcă la fotbalul ăla pe care l-a practicat în primele etape. A fost şi frumos şi a adus şi rezultate. Fiind foarte tânăr, te loveşti dintr-o dată de problemele astea. 7 meciuri fără victorie, 3 puncte din 21. Începi să-ţi pui întrebări, să de îndoieşti. Oamenii din jurul tău se îndoiesc de tine şi uiţi ce trebuie să faci.

Dacă se întoarce la jocul ăla de la începutul campionatului s-ar putea să aibă din nou rezultat. Nici echipa nu e vreo mare echipă ca să-i ceri numai victorii", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

FCU Craiova 1948 - U Craiova 2-0, în Liga 1

Universitatea Craiova a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0, rivala locală U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Dan Nistor ’47 şi Ştefan Baiaram ’85.

În minutul 72, de la gazde a fost eliminat Compagno după ce l-a lovit cu palma în cap pe Pigliacelli.

La meci au asistat aproximativ 9.000 de spectatori.

În minutul 9, jocul a fost întrerupt din cauza torţelor şi fumigenelor aruncate pe teren de suporteri. Întreruperea a fost de aproximativ patru minute.

U Craiova 1948: D. Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert (Buşu ’88) – Paramatti (Ondaan ’75), D. Albu (Raicea ’88), Asamoah, Bauza (Bălan ’75) – Sidibe (Van Durmen ’68), Compagno. Antrenor: Adrian Mutu

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Căpăţînă ’23), Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Al. Creţu (Fedele ’68), L. Houri – Gustavo (Cîmpanu ’46), Koljic (Baiaram ’69), A. Ivan (Markovic ’87). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Afla mai multe despre: adrian mutubasarab pandurufcu craiova 

viewscnt
Articole similare