Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru l-a enervat pe Mircea Lucescu: ”Nu suport asta”. Afirmaţia care l-a scos din sărite pe ”Il Luce”. EXCLUSIV

Basarab Panduru l-a enervat pe Mircea Lucescu: ”Nu suport asta”. Afirmaţia care l-a scos din sărite pe ”Il Luce”. EXCLUSIV

Special

Comentarii

Mircea Lucescu s-a enervat după o afirmaţie făcută de Basarab Panduru, care a spus că Dinamo - când era pregătită de ”Il Luce” - juca doar lateral. Lucescu se apără şi spune că echipele sale au marcat cele mai multe goluri din campionat.

Mircea Lucescu este într-un adevărat război cu steliştii, după ce s-a plâns că Dinamo a fost foarte dezavantajată în perioada comunismului. În plus, a susţinut că Steaua '86 a fost ca valoare sub Craiova Maxima. Lucescu a stârnit astfel un val de reacţii din partea steliştilor. Una dintre ele a venit de la Basaran Panduru, care a afirmat că Dinamo, în perioada lui Mircea Lucescu, juca numai în lateral. Declaraţia l-a enervat pe Mircea Lucescu

Basarab Panduru l-a enervat pe Mircea Lucescu

Afirmaţia făcută de Basarab Panduru - fost mare jucător al Stelei la începutul anilor '90 - l-a enervat pe Mircea Lucescu. În replică, antrenorul în vârstă de 74 de ani spune că stilul de joc pe care Dinamo l-a abordat atunci a produs foarte multe goluri. Mircea Lucescu s-a arătat foarte deranjat de comentariul făcut de Basaran Panduru:
”Spunea Panduru că jucam lateral, dar cum făceam că marcam cele mai multe goluri? În campionat, în meciurile cu Steaua. Tot. Jucând lateral, cum puteam să marcăm 6 goluri, 8 goluri, 9 goluri? Să îmi explice şi mie. Echipele mele au fost cele care au marcat cele mai multe goluri în campionat, '85, '80, '90, cum se face asta? Aruncând câte o pastilă de genul ăsta pun la îndoială şi calitatea mea de antrenor, iar asta nu suport. Ca cineva care habar nu are ce se întâmplă să pună la îndoială astfel de lucruri... Nu mă aşteptam la o replică. Sigur, el mă apreciază, eu îl apreciez, dar faptele sunt cele pe care le-am spus eu, alea trebuie analizate”, a comentat Mircea Lucescu pentru Telekom Sport. 

Mircea Lucescu s-a enervat şi când a fost acuzat de lipsă de fair-play

Printre altele, Mircea Lucescu a fost acuzat de stelişti de lipsă de fair-play în afara terenului, în această perioadă în care fostul selecţioner al Turciei a încercat să minimalizeze meritele Stelei 1986. Lucescu susţine însă că nu are cum să fie fair-play faţă de o perioadă în care a pierdut două campionate în urma unor jocuri de culise:
”Care e fair play-ul, să accept că am pierdut două campioane, în meciuri decisive, cu greşeli mari de arbitraj, incredibile? Că s-a jucat până în minutul 96 un meci? Care sunt greşelile alea, că îmi dă doi jucători afară, că la 3-3, când eram campion, se anulează gol valabil şi pe urmă Crăciunescu face ce face şi penalty, erau 7 contra doi jucători de-ai noştri? Când o echipă se retrage de pe teren şi încearcă acum să spună că nu aşa, analizând. Ce să analizăm, că există un regulament. S-au retras de pe teren, Federaţia trebuia să dea direct câştig. Nu s-a mai întâmplat în lume aşa, ca să decidă câştigătoarea Cupei de către partid. Cei de la Securitate şi de la Ministerul de Interne erau membri de partid”, a mai spus Mircea Lucescu pentru Telekom Sport. 
 

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare