Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru l-a găsit pe înlocuitorul lui Mirel Rădoi: ”Dacă îl avem liber şi nu profităm...” EXCLUSIV

Basarab Panduru l-a găsit pe înlocuitorul lui Mirel Rădoi: ”Dacă îl avem liber şi nu profităm...” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru crede că Olăroiu este o variantă bună de înlocuitor pentru Mirel Rădoi, mai ales că experimentatul tehnician este actualmente liber de contract.

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj. 

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat că va pleca de la cârma primei reprezentative, imediat ce îi expiră contractul. Unul dintre antrenorii români, liberi de contract, care poate fi o variantă pentru echipa naţională este Cosmin Olăroiu, antrenorul pe care şi Basarab Panduru îl recomandă drept succesor al lui Rădoi:

”Nu pot să fiu subiectiv. Dacă aş fi, aş zice oamenii la care ţin cel mai mult şi pe care îi cunosc. Trebuie să profităm că îl avem pe Olăroiu liber de contract. Asta e părerea mea. Poate să nu vrea, s-a mai încercat înainte, au fost diferite şi diferite momente, dar momentul ăsta este bun să te duci să-l întrebi dacă vrea să vină. Bănuiesc că se poate să vină pentru că Rădoi îl propune, deci clar că e liber. Dacă îl avem liber şi nu profităm de el, înseamnă că nu o să mai vină niciodată la echipa naţională.” a mărturisit Basarab Panduru.

Şi Rădoi îl vede tot pe Olăriou selecţioner

De altfel, chiar şi selecţionerul a mărturisit că Olăroiu este o variantă bună pentru prima reprezentativă. Rădoi a fost întrebat la conferinţa de presă de după meciul cu Armenia dacă i-a propus preşedintelui FRF vreun nume de antrenor pe care îl vede potrivit pentru echipa naţională.

Mirel Rădoi a mărturisit că nu şi-ar permite aşa ceva, dar a anunţat râzând că Olăroiu ar fi cea mai inspirată variantă pentru postul de selecţioner al echipei naţionale:

”(Dacă are vreo recomandare pentru FRF privind viitorul selecţioner) Nu aş putea să fac lucrul ăsta, dar, în afară de Olăroiu, nu cred că poate fi... (Vine?) Nu ştiu, trebuie să-l întrebaţi pe el (râde). Glumesc”, a spus Mirel Rădoi.

 

Afla mai multe despre: panduruolăroiu 

viewscnt
Articole similare