Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru le taie aripile rapidiştilor: ”Niciodată nu mi-a plăcut de Djokovic!”. Singurul motiv pentru FCSB trebuia să îl păstreze | EXCLUSIV

Basarab Panduru le taie aripile rapidiştilor: ”Niciodată nu mi-a plăcut de Djokovic!”. Singurul motiv pentru FCSB trebuia să îl păstreze | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Damjan Djokovic (33 de ani) a plecat în această iarnă de la FCSB şi a semnat cu rivala Rapid un contract valabil până la finalul sezonului 2024/2025.

Djokovic nu este pe placul lui Basarab Panduru: ”Face atingeri în plus!”

Djokovic a reziliat de curând contractul cu FCSB, a primit 70.000 de euro pentru a accepta să plece, apoi a zburat în Antalya, unde Rapid are cantonamentul. El a semnat cu echipa lui Bergodi până în 2025. 

Mutarea a surprins pe toată lumea, mai ales, faptul că FCSB a renunţat la jucător. Întrebat daca ar fi procedat la fel, Basarab Panduru a răspuns sincer. 

”Nu ştiu dacă l-aş fi dat, deşi niciodată nu mi-a plăcut de Djokovic la FCSB. Face nişte atingeri în plus. Nu cred că FCSB a avut vreodată nevoie de asta, dar pentru că este un campionat greu, l-aş fi ţinut şi pe el, pentru că nu ştiu ce se întâmplă cu Baba Alhassan.

Nu mi se pare că a adus ceva aşa special pentru FCSB. Are un joc special pentru anumite echipe, dar nu pentru FCSB”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • De 4 ori a câştigat Damjan Djokovic titlul în România, de fiecare dată în tricoul lui CFR Cluj

Damjan Djokovic, opinie sinceră despre poporul român: „La caterincă sunteţi campioni mondiali!” Ce l-a marcat pe noul fotbalist de la Rapid

Noul fotbalist al giuleştenilor bifează a treia experienţă în România, după aventurile de la CFR Cluj şi FCSB. Întrebat despre ţara noastră, mijlocaşul croat a vorbit la superlativ despre poporul român, fiind impresionat de modul în care străinii sunt primiţi la noi în ţară. De asemenea, Djokovic a recunoscut că la capitolul umor, românii pot fi cu uşurinţă campioni mondiali.

„M-a impresionat poporul român pentru că este foarte primitor. Nu cred că poate spune cineva că nu a fost bine primit în România. Asta nu se întâmplă în multe ţări în ziua de azi, mai ales în Vest.

Acolo fiecare e pentru el. Aici în România m-am simţit bine din prima. Oamenii sunt foarte primitori. În plus, românii la caterincă sunt campioni mondiali!”, a declarat Damjan Djokovic la primul interviu pentru Rapid.

Ce transferuri a făcut Rapid, până acum, în pauza de iarnă

  • Florent Hasani (26 de ani), atacant. A costat 300.000 de euro.
  • Borisav Burmaz (22 de ani), atacant. A costat 400.000 de euro.
  • Ermal Krasniqi (25 de ani), mijlocaş, extremă. A costat un milion de euro.
  • Damjan Djokovic (33 de ani), mijlocaş. A venit liber de contract.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbdjokovic 

viewscnt
Articole similare