Experiențe împreună.
You are here:

Basarab Panduru, lecţie deschisă pentru doi fotbalişti de la FCSB: "Vorbesc degeaba. De ce faci aşa?". Ce a observat în Supercupă VIDEO

Basarab Panduru, lecţie deschisă pentru doi fotbalişti de la FCSB: "Vorbesc degeaba. De ce faci aşa?". Ce a observat în Supercupă VIDEO

FCSB

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, a analizat penalty-urile ratate de Ovidiu Perianu şi Adrian Şut, iar celor doi le-a ţinut o lecţie deschisă despre cum ar fi trebuit să gestioneze momentul. FCSB a pierdut la loviturile de pedeapsă Supercupa României, în faţa lui CFR Cluj.

Basarab Panduru, lecţie pentru doi fotbalişti de la FCSB: "Nu te mai poţi duce încet la penalty. Te duci tare şi dai gol"

După ce portarul a fost obligat să menţină cel puţin un picior pe linia porţii la loviturile de pedeapsă, Basarab Panduru consideră că executantul nu-şi mai permite să încetinească în drumul spre minge. 

Astfel, Panduru a explicat ratările de la loviturile de pedeapsă din Supercupa României ale lui Perianu şi Şut, în faţa lui Giedrius Arlauskis. 

Penalty-ul lui Perianu: "Eu zic că nu mai merge, dar eu vorbesc degeaba. E treaba lor. Să facă ce vor, dar nu mai poţi să te duci în halul ăsta. Încet, aşa... Te duceai înainte, avea o logică înainte. Te duceai, pentru că portarul ieşea doi metri, se arunca, acum nu mai are voie. Acum, de ce faci aşa? Aştepţi să se arunce şi, dacă nu se aruncă, ce faci? Intri în mare panică. 

Eu băteam aşa şi, la un moment dat, am dat de un portar, Sylvinho. Aveam meci acasă cu Benfica şi m-am dus la fel, aşa, încet, încet, încet, şi nu s-a aruncat deloc. La 40 de ani nu te mai arunci. Am intrat în panică, dar trebuie să mai ai şi a doua variantă, să întorci puţin acolo şi să dai. Doar că acum nu mai poţi, nu mai face lucrurile alea, nu te mai poţi duce încet. Te duci tare şi dai gol". 

Penalty-ul lui Şut: "Jos... Am mai spus-o. Unde poate apăra portarul azi? Doar jos, că nu are cum altfel, nu mai are altfel. Dă-i la semi-înălţime, nici nu mai trebuie să o pui în vinclu". 

VIDEO | Penalty-urile ratate de FCSB, analizate de Basarab Panduru la minutul 16:35

CFR Cluj a câştigat Supercupa României cu FCSB după loviturile de departajare

CFR Cluj a câştigat Supercupa României pentru a patra oară după executarea loviturilor de departajare. Clujenii au învins cu 4-1 la penaltiuri pe FCSB. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, şi nu s-au jucat prelungiri. Conform ROAF, dacă la finalul celor 90 de minute scorul este egal, se trece direct la executarea loviturilor de departajare.

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO