Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, mesaj ironic pentru şefii CFR-ului: "Are ceva experienţă prin Egipt acest antrenor"

Basarab Panduru, mesaj ironic pentru şefii CFR-ului: "Are ceva experienţă prin Egipt acest antrenor"

CFR Cluj

Comentarii

Eliminarea ruşionasă din Europa League i-a fost fatală lui Conceicao. Lusitanul îşi face bagajele după ce a fost bătut în două rânduri de Dudelange.

Juan Jose Maqueda este alesul ardelenilor pentru a lua loc pe banca CFR-ului. În vârstă de 49 de ani, ibericul a jucat 52 de meciuri pentru Real Madrid, club la care a şi fost antrenor secund. Aceeaşi funcţie a ocupat-o şi la FC Vaslui, când l-a ajutat pe Lopez Caro. De-a lungul carierei, noul antrenor al campioanei a fost principal la Al Ittihad, Al Shoalah, Al-Fateh şi Al-Masry.

"În şapte etape, am schimbat doi antrenori. Şapte etape şi şase meciuri din Liga Campionilor şi Europa League. Ne ducem prea departe. Acest antrenor este un om cu experienţă, nu îl cunosc. Are ceva experienţă prin Egipt, a fost secund, acum poate să devină un bun principal.

Cert este că tu ai un antrenor bun, îţi baţi joc de el, iar acum cauţi în şapte milioane de părţi alţi antrenori pe care o să îi dai afară la interval de timp foarte scurt, pentru că tu deja ţi-ai făcut mâna" , a declarat expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: pandurucfr clujlopez caroliga campioniloreuropa leaguereal madrid 

viewscnt
Articole similare