Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, necruţător cu Universitatea Craiova după ce a câştigat Cupa României! "Cupa asta te păcăleşte, lumea uită realitatea"

Basarab Panduru, necruţător cu Universitatea Craiova după ce a câştigat Cupa României! "Cupa asta te păcăleşte, lumea uită realitatea"
Comentarii

Basarab Panduru, un contestatar al jocului prestat de Universitatea Craiova sub comanda lui Marinos Ouzounidis, a tras o concluzie tristă pentru olteni, după ce au cucerit trofeul Cupei României.

Basarab Panduru, după Astra - Universitatea Craiova 2-3

U Craiova s-a prăbuşit pe finalul sezonului cu Ouzounidis, după ce le-a învins pe FCSB şi CFR Cluj şi intrase în calculele pentru titlul Ligii 1. Au urmat înfrângerile, iar primul loc s-a îndepărtat. 

Clubul din Oltenia a oferit un meci cu emoţii pentru suporterii săi în faţa Astrei, în Cupa României, iar Panduru a analizat finalul de sezon. 

"Cred că în viaţa asta trebuie să ai mare noroc. Indiferent de cât de slab eşti, dacă găseşti unul mai slab decât tine e posibil să câştigi o cupă. Au reuşit să câştige dintr-o mare greşeală a unui tânrăt portar. Apărase bine până atunci, a calculat greşit la golul lui Screciu. Trebuie să găseşti unul mai slab decât tine. După cele 20 de minute în care au forţat, în care s-au dus peste Astra, lucrurile s-au calmat şi te-ai întors la jocul ăla pe care-l ştiam

Cupa asta te păcăleşte. Ai suferit mult şi erai aproape de nişte penalty-uri pe care nu ştii dacă le câştigai. Cred că e un an ratat. Te aşteptai la mai mult, ai intrat la două puncte de primul loc în play-off, apoi termini în genunchi. Cupa asta face multă lume să uite realitatea, meciurile sunt slabe", a susţinut expertul Telekom Sport.  

VIDEO | Finală superbă în Cupa României. Astra - Universitatea Craiova 2-3

Universitatea Craiova a câştigat Cupa României, după ce a învins, sâmbătă, la Ploieşti, cu scorul de 3-2 (1-1, 1-1), echipa Astra Giurgiu, după prelungiri. Oltenii au fost conduşi cu 2-1 în prelungiri, dar au reuşit să întoarcă scorul. Antrerior, CS Universitatea Craiova a cucerit trofeul în 2018.

Afla mai multe despre: universitatea craiovabasarab pandurufinala cupei romaniei 

viewscnt
Articole similare