Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru nu acceptă comentariile jucătorilor daţi afară de FCSB: ”Sa tacă din gură. Ştiu unde vin” | EXCLUSIV

Basarab Panduru nu acceptă comentariile jucătorilor daţi afară de FCSB: ”Sa tacă din gură. Ştiu unde vin” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, Basarab Panduru a discutat despre alegaţiile lansate de diverşi foşti jucători ai lui Becali.

Implicarea lui Becali la echipă este deja un subiect bine documentat în România, dar diverşi jucători străini ce au trecut pe la FCSB şi au eşuat au susţinut că nu ştiau de apucăturile finanţatorului. Gikiewicz şi Vukusic sunt doar doi dintre jucătorii ce au comentat implicarea lui Becali la echipă, dar Basarab Panduru s-a săturat de spusele acestora.

Fostul jucător al Stelei a afirmat că orice jucător care ajunge la FCSB este informat de felul în care latifundiarul conduce clubul. Mai mult, Pandi a spus că odată ajunşi la formaţia ”roş-albastră”, aceştia îşi asumă decizia şi îşi pierd dreptul de a se plânge de implicarea lui Becali la echipă.

Basarab Panduru nu acceptă comentariile jucătorilor daţi afară de FCSB

”Jucătorii nu au început să refuze. Ai două oferte, de ce să mergi la FCSB, dacă poţi să mergi la CFR? Se poate ca la CFR să iei bani mai mulţi? Se poate. Fotbalul tău e mai de CFR sau mai de FCSB? Niciunul nu a vrut să vină, dar tot vin. Semnează şapte contracte şi după comentează. Să tacă din gură.

Ei semnează două, trei, şapte contracte. Ei să nu comneteze. Dacă au venit, să tacă. Dacă semnezi şapte contracte, nu mai comentezi, ştii unde vii. Stopperul şi atacantul (n.r. Vucur şi Ondrasek) ştiu unde vin? Ştiu amândoi. Auzi atâtea lucruri şi vii oricum la echipă, înseamnă că vrei să vii”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbvukusicgikiewiczgigi becalitransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare