Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, reacţie foarte dură după ce Piţurcă a plecat de la Craiova: ”El ce a cerut de fapt?”

Basarab Panduru, reacţie foarte dură după ce Piţurcă a plecat de la Craiova: ”El ce a cerut de fapt?”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru îi dă dreptate lui Victor Piţurcă în decizia acestuia a de părăsi Craiova. Fostul mare mijlocaş român susţine că Piţurcă este genul de antrenor care nu acceptă compromisuri.

Victor Piţurcă a decis să plece de la Craiova, după ce clubul nu l-a susţinut când a transmis conducerii că vrea să se bată pentru titlu. Fostul selecţioner şi-ar fi dorit mai multe transferuri importante, însă oficialii clubului n-au fost de acord cu toate propunerile pe care antrenor le-a făcut.

Este încă un club de la care Victor Piţurcă pleacă după un conflict cu cei din conducere. Basarab Panduru vede însă lucrurile din altă perspectivă. Fostul mijlocaş al lui Benfica susţine că Piţurcă este genul de antrenor care ia atitudine atunci când şefii cluburilor nu sunt corecţi cu el. Panduru îl laudă pentru această atitudine:

”Piţurcă, când face lucrurile astea şi pleacă... venim după aia şi găsim că în 28 de ani s-a certat cu toată lumea. Un om care are principii corecte şi pe care le-ai discutat la început şi pe care nu le respecţi, în momentul în care pleacă vii şi spui că se ceartă cu ăla... Da, normal că te cerţi, atâta timp cât am spus ceva şi nu ai făcut ce am spus. Poate a plecat de fiecare dată de la ăia care nu au fost corecţi, care nu au respectat nişte lucruri. Dar noi nu ne informăm, pentru că e foarte uşor să găsim nenorocirea.

Piţurcă ce a cerut de fapt? Ce cere orice antrenor de fapt, nu cere altceva. În momentul când ne întâlnim, pe data de 6, 8 sau 10, când plecăm în cantonament, vreau să am toţi jucătorii. A cerut un lucru foarte normal. Din punct de vedere al antrenorului, mie mi se pare foarte corect ce a cerut Piţurcă”, a comentat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare