Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru s-a amuzat când a fost întrebat dacă o va prelua pe FC Voluntari: ”Mă duc să pregătesc antrenamentul pentru mâine”

Basarab Panduru s-a amuzat când a fost întrebat dacă o va prelua pe FC Voluntari: ”Mă duc să pregătesc antrenamentul pentru mâine”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a comentat cu ironie zvonul lansat de Narcis Răducan, potrivit căruia expertul Telekom Sport ar urma să o preia pe FC Voluntari. Ilfovenii au rămas fără antrenor după plecarea lui Daniel Opriţa.

FC Voluntari îşi schimbă din nou antrenorul, după ce Daniel Opriţa a plecat din cauza rezultatelor slabe. De data aceasta, Gigi Becali a anunţat că echipa ilfoveană vrea să-şi pună un antrenor cu experienţă, care să o ajute să intre în play-off. Narcis Răducan a declarat că FC Voluntari l-ar dori pe bancă pe Basarab Panduru. Expertul Telekom Sport a comentat însă amuzat:

”Ştie el ceva (n.r. Narcis Răducan), că doar nu vorbeşte aşa, nu? De mâine mă duc... Te pup acum, ne vedem când mai avem timp, te îmbrăţişez acum şi când o să mai am timp, o să vin să te văd. După 12:00 plec şi mă duc să-mi pregătesc antrenamentul pentru mâine, după miezul nopţii. Păi, ce discuţii să fie? În primul rând, trebuie să vină aici la Telekom, am o clauză de reziliere”, a replicat amuzat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: narcis raducabasarab panduruliga 1fc voluntari 

viewscnt
Articole similare