Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, savuros când a aflat că Andrei Vlad este titular la FCSB după 9 luni: ”I-a dat cam multă pauză!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, savuros când a aflat că Andrei Vlad este titular la FCSB după 9 luni: ”I-a dat cam multă pauză!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB va juca contra celor de la Chindia Târgovişte, duminică, de la ora 20:30, iar partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1 şi în format video-text, pe orangesport.ro.

FCSB a întâmpinat probleme înainte de partida de la Ploieşti. Echipa bucureşteană nu s-a putut baza pe portarul obişnuit, Ştefan Târnovanu. Fotbalistul a suferit o entorsă la gleznă şi nu este nici măcar în lot. 

Astfel, în echipa de start a FCSB-au a apărut o supriză. Andrei Vlad este titular pentru partida contra celor de la Chindia Târgovişte, care nu a mai fost în primul 11 de mai bine de 9 luni în Liga 1.

Basarab Panduru a analizat în direct la OrangeSport echipa de start a FCSB-ului. El a făcut şi o remarcă amuzantă când a fost întrebat despre titularizarea lui Andrei Vlad. Expertul Orange Sport spune că va aştepta să vadă evoluţia din meci a portarului. 

”I-a dat cam multă pauză. Da... nu ştiu. Nu a mai apărat de mult. Nu pot să spun. Să îl vedem în meciul din seara asta!”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport. 

Cum arată echipa de start a FCSB-ului pentru meciul contra Chindiei:

Vlad - Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: Ducan - Haruţ, Miculescu, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu

Afla mai multe despre: fcsb-panduru-andrei vlad 

viewscnt
Articole similare