Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru şi Cornel Dinu s-au pus de acord! El e jucătorul momentului în Liga 1: "E excepţional!" & "Are şi o sfinţenie: seamănă puţin cu Arsenie Boca"

Basarab Panduru şi Cornel Dinu s-au pus de acord! El e jucătorul momentului în Liga 1: "E excepţional!" & "Are şi o sfinţenie: seamănă puţin cu Arsenie Boca"

Superliga

Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu şi Basarab Panduru, doi dintre experţii postului nostru de televiziune l-au lăudat pe Adrian Păun, fotbalistul campioanei, CFR Cluj.

Adrian Păun a făcut un meci foarte bun la Ploieşti, contra Chindiei. CFR Cluj s-a impus cu 4-1, iar unul dintre goluri a fost marcat de Păun în minutul 67.

Evoluţia şeptarului de la CFR i-a impresionat pe Cornel Dinu şi Basarab Panduru. Cei doi experţi Telekom Sport au analizat prestaţia sa în cadrul emisiunii Minutul 91. Dialogul s-a lăsat cu câteva replici de excepţie:

Basarab Panduru: ”Excepţional Păun, bravo lui! Dacă el reuşeşte să o ţină aşa...El era un tip care-şi făcea freza pe-acolo prin stânga şi venea o minge pe interior, trăgea la poartă şi se termina meciul. Acum din primul, până în ultimul minut a avut o poftă de joc şi un joc atât de bun cum de mult nu am mai văzut la el. Aş vrea să continuie tot aşa pentru că drumul ăsta mi se pare corect şi dacă joacă la fel o să fie foarte bine pentru el”

Cornel Dinu: ”Nu, da are şi o sfinţenie aşa. Seamănă puţin cu Arsenie Boca...De aproape un an de zile este în progres clar. De un an de zile a devenit primadonă în echipa aia”

Afla mai multe despre: adrian păuncornel dinubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare