Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, uluit de ceea ce a făcut Toni Petrea pe finalul meciului cu Hermannstadt: ”N-am văzut niciodată aşa ceva”

Basarab Panduru, uluit de ceea ce a făcut Toni Petrea pe finalul meciului cu Hermannstadt: ”N-am văzut niciodată aşa ceva”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru s-a declarat uluit de un detaliu petrecut în timpul meciului Hermannstadt - FCSB 1-0. Fostul mijlocaş al lui Benfica spune că nu-şi poate explica motivul pentru care Miron a fost schimbat cu Valentin Creţu, în minutul 80, deşi sibienii conduceau cu 1-0.

FCSB a fost condusă de Hermannstadt încă din minutul 14, după un penalty controversat. Cu toate acestea, trei dintre cele cinci schimbări făcute de Toni Petrea au fost în defensivă. Basarab Panduru susţine că ultima, petrecută în minutul 80, l-a uluit.

Panduru, uluit de schimbarea Miron - Creţu, în minutul 80 al meciului Hermannstadt - FCSB

Basarab Panduru susţine că n-a înţeles nimic din schimbările făcute de Toni Petrea. Condusă încă din minutul 14, FCSB a efectuat în total cinci schimbări. Trei dintre ele au fost în apărare, deşi echipa avea nevoie să înscrie. Primele două schimbări au fost făcute la pauză, când au ieşit Radunovic şi Cristea şi au intrat Panţîru şi Nedelcu.

Apoi, în minutul 64, Toni Petrea a făcut încă două modificări. De această dată în zona ofensivă. Au ieşit Moruţan şi Şut şi au intrat Buziuc şi Oaidă. Ultima schimbare a venit în minutul 80, când Miron a fost înlocuit cu Valentin Creţu. Ultima schimbare l-a bulversat pe Basarab Panduru, care spune uluit că n-a mai văzut aşa ceva până acum:

”N-am văzut niciodată aşa schimbări, iar aia din minutul 80 a pus capacul rău de tot. Să iasă Miron să intre Creţu, în minutul 80... Mă aşteptam la orice, dar la schimbarea asta nu. De ce ai băgat fundaşii ăştia laterali? Ca să centreze? Ce te-ai gândit, că vine Panţîru cu centrare, Creţu cu centrare? Şi cui să centreze? Lui Buziuc, care are 1.50 metri (n.r are 1.82 metri) şi lui Oaidă?”, a comentat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare