Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Baschetbalist român, arestat pentru trafic de canabis în Irlanda. A fost condamnat la 10 ani de închisoare, însă judecătorii au schimbat sentinţa

Baschetbalist român, arestat pentru trafic de canabis în Irlanda. A fost condamnat la 10 ani de închisoare, însă judecătorii au schimbat sentinţa

Baschet

Comentarii

Un baschetbalist cu cetăţenie româno-moldavă a fost arestat în Irlanda după poliţiştii i-au găsit în interiorul locuinţei o adevărată plantaţie de canabis. Cu toate acestea, judecătorii au decis ca acesta să nu facă închisoare.

Nicolai Cojuhari, în vârstă de 28 de ani, cu dublă cetăţenie română şi moldovenească, se afla în custodia poliţiei din 11 mai, atunci când în curtea sa dintr-o zonă rurală a Irlandei a fost descoperită amenajată o crescătorie sofisticată de canabis.

Curtea de Circumscripţie Tullamore a decis ca sportivul să fie condamnat la trei ani de închisoare, dar a suspendat pedeapsa pentru următorii 10 ani, cu condiţia ca acuzatul să părăsească Irlanda în termen de 28 de zile şi să nu se mai întoarcă în această perioadă.

n această dimineaţă, m-am gândit că voi merge la închisoare. Am crezut că voi avea ani grei de sentinţă, aşa că sunt foarte fericit. Vreau să mă întorc în ţara mea, să-mi văd soţia şi mama. Este o lecţie bună pentru mine în viitor. Nu vreau să o repet. Vreau doar să uit de închisoare şi să am o viaţă nouă", a declarat Andrei Cojuhai, pentru Tullamore Tribune.

În locuinţa lui Cojohari au fost găsite 55 de plante mature de canabis, care costă 800 de euro fiecare. Întreaga plantaţie costa peste 40.000 de euro. Acesta este un fost internaţional moldovean, dar care a rămas fără echipă din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta ar fi fost şi motivul invocat de avocaţii baschetbalistului în reducerea sentinţei.

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare