Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Baschetbalista de origine română Sabrina Ionescu, veşnic recunoscătoare lui Kobe Bryant: "M-a ajuta în toate aspectele vieţii"

Baschetbalista de origine română Sabrina Ionescu, veşnic recunoscătoare lui Kobe Bryant: "M-a ajuta în toate aspectele vieţii"

Baschet

Comentarii

Cea mai valoroasă tânără jucătoare din baschetul american, jucătoare de origine română, Sabrina Ionescu, care a fost draftată de New York Liberty şi va juca în WNBA, nu ratează nicio ocazie de a le aduce omagiu lui Kobe Bryant şi fiicei sale, Gianna, decedaţi în luna ianuarie a acestui an.

Sabrina Ionescu s-a născut în California, pe 6 decembrie 1997, din părinţi români, care au reuşit să fugă în Statele Unite ale Americii imediat după Revoluţia din 1989. Când era mică, refuza să se joace cu fetele, ci era pata de "culoare" din echipele băieţilor. Juca baschet de la egal la egal cu aceştia, iar progresul său a fost fantastic. A bătut toate recordurile la Universitatea din Oregon şi este considerată un adevărat star în asceniune în WNBA, unde a fost cea mai râvnită jucătoare în Draft. De curând, după semnarea contractului cu New York Liberty, Sabrina a ajuns la o înţelegere şi cu gigantul Nike.

Sabrina Ionescu a fost extrem de tristă atunci când a auzit că idolul său, Kobe Bryant, şi-a pierdut viaţa în luna ianuarie a acestui an, împreună cu fiica sa, după ce elicopterul în care aflau s-a prăbuşit. I-a cunoscut persoanal, atât pe Kobe, cât şi pe Gianna, fiica sa, şi îi lega o prietenie frumoasă. "Cerşea" din toată inima sfaturile legendarului baschetbalist american, Kobe Bryant.

"Lumea baschetului este mică, aşa ne-am intersectat şi ne-am petrecut timpul împreună. A însemnat totul pentru mine. El a fost acolo şi a înţeles presiunea, dorinţa de a fic el mai bine. M-a ajutat în toate aspectele vieţii, nu doar prin baschet", a declarat Sabrina, pentru presa de peste ocean.

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare