Experiențe împreună.
You are here:

Baschetbalistul american Marquis Wright, noul jucător al U BT Cluj

Baschetbalistul american Marquis Wright, noul jucător al U BT Cluj

Baschet

Comentarii

Baschetbalistul american Marquis Wright este noul jucător al echipei U Banca Transilvania Cluj, pe postul de fundaş. U BT Cluj a renunţat zilele trecute la Mike Dixon şi a făcut acest transfer din Lituania.

Wright are 25 de ani, 1.85 metri înălţime, iar după absolvirea Colegiului Siena a debutat în baschetul european alături de Egis Körmend din Ungaria. Pentru această echipă, Wright a bifat 48 de meciuri şi s-a remarcat cu medii de 11.7 puncte, 4.7 pase decisive şi 4.1 recuperări. În stagiunea 2017/2018, americanul a fost selecţionat şi în All Star Game-ul din ţara vecină.

Ulterior, noul fundaş de la U BT Cluj s-a transferat în Israel, la Maccabi Rishon, unde a adunat statistici de 10.7 puncte şi 4.2 recuperări pe meci. Acolo a câştigat şi Cupa Israelului.

Jucătorul american a mai evoluat în eşalonul secund din Franţa, la Denain Voltaire, iar actuala stagiune a început-o în Lituania, cu BC Prienai, pentru care a evoluat în 20 de meciuri, cu medii de 17.4 puncte, 5.2 pase decisive şi 2.9 recuperări.

viewscnt
Articole similare
SIMULARE Adio grupe in cupele europene. Secretele "sistemului elvetian". Cum vor fi...