Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Baschetul 3x3 cucereşte Moldova! Raiffeisen Bank Challenger Tour debutează în week-end la Iaşi!

Baschetul 3x3 cucereşte Moldova! Raiffeisen Bank Challenger Tour debutează în week-end la Iaşi!

Baschet

Comentarii

Iaşi Streetball, prima etapă din seria de turnee de baschet 3x3 Raiffeisen Bank Challenger Tour, va îmbina sunetul mingii de baschet cu cel al saxofonului pentru un week-end energizat pe terenurile amenajate la Centrul Comercial Felicia. Ambasadorul competiţiei care va avea loc în zilele de 28 şi 29 mai, este cântăreţul Iulian Canaf, fost participant la show-ul Vocea României.

Vor fi două zile pline de baschet în ritm de jazz în care cei care vor străluci pe scenă vor fi cu siguranţă jucătorii înscrişi la cele patru categorii de vârstă, atât la masculin cât şi la feminin. Staruri pot deveni însă şi spectatorii pentru care sunt pregătite concursuri cu premii, tombole şi multe alte distracţii.

Înscrierile au început deja şi se fac pe site-ul 3la3.ro, taxa de participare fiind de 100 de lei de echipă. Fiecare jucător înscris primeşte kit-ul de participare, care constă în tricoul oficial al turneului şi produse oferite de partenerii competiţiei.


Valoarea totală a premiilor depăşeşte 20.000 de lei, iar echipa campioană la categoria Open masculin va fi răsplătită cu un cec în valoare de 5000 de lei şi va obţine calificarea la turneul internaţional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger (13-14 august, Piaţa Universităţii, Bucureşti).

Celelalte turnee care fac parte din Raiffeisen Bank Challenger Tour sunt: Politehnica Streetball (Bucureşti, 3-5 iunie), Braşov Streetball (18-19 iunie), Cluj Streetball (25-26 iunie) şi Constanţa Street Play Cazino (6-7 august).

Spectacolul va fi la înălţime şi la propriu şi la figurat la Iaşi în timpul concursului de slam-dunk, la finalul caruia câştigătorul poate pleca acasa cu un premiu în valoare de 2000 de lei, în timp ce finalistul are asigurat un premiu de 500 de lei.

Organizatorii vor acorda câte un premiu memorial Costel Moscalu, legendarul baschetbalist ieşean, pentru 3 tineri sportivi talentaţi, desemnaţi de către antrenorii Clubului Sportiv Şcolar Iasi. Evenimentul va fi presărat cu mai multe momente artistice printre care şi evoluţia vicecampioanelor europene la majorete, Dracula’s Girls.

viewscnt
Articole similare