Experiențe împreună.
You are here:

Baschetul NBA ar putea reveni! Se pregăteşte un nou All Star Game

Baschetul NBA ar putea reveni! Se pregăteşte un nou All Star Game

Baschet

Comentarii

Comisarul NBA, Adam Silver a adus în discuţie ieri seară, posibilitatea ca cel mai bun baschet de pe planetă să revină mai repede decât se aşteptau chiar şi cei mai înfocaţi fani.

Adam Silver a declarat că liga nord-americană de bashet are în proiect susţinerea unui nou Alll Star în plină epidemia de corona virus. Proiectul s-ar baza doar pe meciul care în mod normal se dispută duminica şi ar urma să se dispute doar între starurile din NBA care vin de la echipe fără jucători depistaţi pozitiv. În acelaşi context, comisarul NBA a susţinut că alegerea va fi într-unul din oraşele cel mai puţin afectate de virusul COVID-19.

Încasările ar urma să fie donate pentru ajutorarea la gasirea antivirusului

Până în acest moment, şapte jucători din NBA au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus: Rudy Gobert (Utah Jazz), Donovan Mitchell (Utah Jazz), Christian Wood (Detroit Pistons), Kevin Durant (Brooklyn Nets) şi alţi trei colegi de la Nets. În plus, numeroşi jucători au fost lăsaţi să plece din cantonamentele pentru a intra în izolare..

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe