Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basel – Manchester City, Liga Campionilor. Un pronostic evident pentru un meci dezechilibrat

Basel – Manchester City, Liga Campionilor. Un pronostic evident pentru un meci dezechilibrat

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Basel - Man City Liga Campionilor 13.02.2018. Duelul de marţi seară este probabil cel mai dezechilibrat meci din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Ponturi pariuri Basel - Man City Liga Campionilor 13.02.2018

FC Basel a jucat două meciuri oficiale după pauza de iarnă, iar rezultatele au fost împărţite. Primul meci a fost pierdut, 0-1 cu Lugano pe teren propriu, pentru ca în al doilea meci din campionat să îşi ia revanşa în faţa celor de la Thun, unde s-a impus cu 2-0. Acum are o misiune imposibilă, să îl oprească pe Guardiola din drumul său spre un nou trofeu în Liga Campionilor.

De partea cealaltă, City şi-a asigurat în mare parte titlul de campioană, aşa că se poate concentra total pe meciurile din Liga Campionilor. Cetăţenii vin după o demonstraţie de forţă în campionat, unde au reuşit să se impună cu un incredibil 5-1 în faţa celor de la Leicester. Acum, Guardiola ar vrea să obţină o victorie încă din Elveţia, însă cel mai probabil Pep va forţă să înscrie cel puţin un gol, care probabil va însemna calificarea.

Ponturi pariuri Basel - Man City Liga Campionilor 13.02.2018

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, aşa că vom vedea o premieră în fotbalul european. Basel încearcă să se apere, Manchester City este definiţia atacului, aşa că vom vedea o singură echipă pe teren, cel mai probabil City. Bookmakerii nu au nici ei prea multă încredere în elveţieni, oferind cota 1.35 pentru 2 solist.

Pronostic: FC Basel – Man City 2 @ 1.35

Afla mai multe despre: manchester citybaselliga campionilorchampions leagueponturi pariuripariuri sportive 

viewscnt
Articole similare