Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basel - PAOK. Grecii au o cotă excelentă la calificare

Basel - PAOK. Grecii au o cotă excelentă la calificare

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Basel - PAOK Champions League 01.08.2018. Nimic nu este jucat în această dublă manşă datorită golului înscris în deplasare de elveţieni. Aceştia şi-au schimbat antrenorul între timp, tocmai pentru a recupera handicapul de un gol din Grecia.

Ponturi pariuri Basel - PAOK Champions League 01.08.2018

Echipa pregătită de Răzvan Lucescu a arătat excelent în prima manşă şi este favorită să meargă mai departe. A condus cu 2-0 la Salonic, datorită golurilor marcate de Canas şi Prijovic, însă Ajeti a redus din diferenţă pentru Basel, cu opt minute înainte de final. Echipa lui Răzvan Lucescu a continuat astfel forma excelentă arătată în sezonul trecut din campionatul Greciei, dar şi în perioada de pregătire. După ce a remizat cu Anderlecht (2-2) şi a fost învinsă de Nordsjaelland (1-2), echipa din Salonic a fost dominatoare în toate meciurile. Le-a învins pe FCSB (2-1), pe Antwerp (2-1) şi pe De Graafschap (2-1) şi a remizat cu KAA Gent (0-0). Ponturi pariuri pentru Liga Campionilor. 

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Basel - PAOK Champions League 01.08.2018

Deposedată de titlu la comisii, PAOK Salonic a trebuit să se mulţumească doar cu poziţia a doua în clasament la finalul sezonului trecut. A intrat astfel în preliminariile UCL pe ruta non-campioanelor, iar tragerea la sorţi i-a scos în cale adversari extrem de dificili. Dacă trece de FC Basel, PAOK se va duela cu Spartak Moscova pentru un loc în playofful UEFA Champions League. Este un obiectiv pentru care grecii sunt dispuşi să rişte totul, mai ales că PAOK nu a jucat niciodată în grupele celei mai importante competiţii intercluburi din Europa. Dacă totuşi vor fi eliminaţi, vicecampionii Greciei vor merge în UEFA Europa League, unde vor da peste învingătoarea duelului dintre Viitorul Constanţa şi Vitesse Arnhem. În tur, echipa lui Hagi a obţinut un 2-2 pe teren propriu.

PAOK se califică @1.65

Afla mai multe despre: baselpaokponturi pariuriliga campionilor 

viewscnt
Articole similare