Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătăi de cap pentru Pancu la naţionala U21! Un fotbalist important s-a accidentat chiar înainte de meciul cu Albania. Cine a fost convocat de urgenţă

Bătăi de cap pentru Pancu la naţionala U21! Un fotbalist important s-a accidentat chiar înainte de meciul cu Albania. Cine a fost convocat de urgenţă
Comentarii

Daniel Pancu a primit o veste proastă chiar înainte de meciul naţionalei U21 cu Albania pentru calificarea la CE 2025.

Bătăi de cap pentru Pancu la naţionala U21! Baiaram s-a accidentat chiar înainte de meciul cu Albania. Cine a fost convocat de urgenţă

Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova) a acuzat probleme medicale şi astfel a devenit indisponibil pentru partida naţionalei U21 cu Albania, din preliminariile CE-2025.

Potrivit frf.ro, acesta a părăsit cantonamentul echipei, iar în locul lui a fost convocat Marian Danciu, tot jucatăr al Universităţii Craiova.

Tricolorii fac parte din Grupa E, alături de Elveţia, Finlanda, Albania, Muntenegru şi Armenia. În 12 septembrie, România U21 va întâlni Albania, în deplasare, de la ora 19.30.

Previziune sumbră pentru fotbalul românesc: „Nu o să mai ţinem pasul cu Luxemburg şi Andorra!”

Dumitru Dragomir, fostul şef de la Ligă, a oferit o previziune sumbră pentru fotbalul românesc.

Fostul oficial al LPF crede că marea problemă a fotbalului din România e reprezentată de lipsa antrenorilor de calitate la nivel de copii şi juniori. Ba mai mult, faptul că guvernul nu se implică pentru fotbalul românesc va face ca România să nu mai poată bate pe nimeni.

„Nu mai sunt nici antrenori de copii şi juniori. Am făcut aşa o analiză. Mai erau doi pe la Piteşti, tată şi fiu, Ianovschi. Trei pe la Voluntari, Dinu Teodoran şi încă doi. Parcă şi pe la Rapid, dar dacă au desfiinţat echipa a doua, nu sunt profesionişti.

Deci stau să mă gândesc că nici antrenori nu sunt, mă rog, sunt şi plătiţi prost. Antrenorii de la juniori sunt muritori de foame, aşa de prost plătiţi sunt în România. 

Ce guvern este acesta care nu face nimic pentru sportul românesc? Nu se poate aşa ceva, să lăsăm de izbelişte şi să se aleagă praful. Nu mai aude nimeni de România. Eu zic că în ritmul acesta, chiar de la anul nu o să putem ţine pasul cu Luxemburg şi Andorra, pe aceştia nu o să îi mai batem”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: romania u21echipa nationalastefan baiaram 

viewscnt
Articole similare