Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătaie incredibilă în Ibiza la petrecerea unui jucător din Premier League: "A fost o nebunie. Nu am mai văzut aşa ceva"

Bătaie incredibilă în Ibiza la petrecerea unui jucător din Premier League: "A fost o nebunie. Nu am mai văzut aşa ceva" galerie foto

Premier League

Comentarii

Un fost internaţional englez şi-a sărbătorit ziua de naştere în Ibiza, zilele trecute, în cinstea lui fiind organizată o petrecere surpriză, care a avut o evoluţie neaşteptată.

Scaune aruncate şi pahare sparte în interiorul unui hotel de cinci stele din Ibiza nu este ceea ce îşi imagina Georgina, soţia lui Tom Cleverley, atunci când i-a organizat soţului său o petrecere surpriză de ziua lui. 

Fundaşul lui Burnley, Phil Bardsley, cel care în trecut l-a bătut şi pe Wayne Rooney, a pornit bătaia atunci când fratele său a fost lovit în cap cu o pereche de papuci de plajă de o femeie. Conflictul a escaladat imediat şi scaunele au început să zboare, iar Cleverley a încercat să oprească haosul, relatează cei de la The Sun. 

"A fost o nebunie. Nu am văzut aşa ceva. Scaunele zburau, paharele se spărgeau, oamenii se loveau unul pe altul", a spus unul dintre angajaţii hotelului pentru sursa citată. Firma de pază a hotelului a stins, în cele din urmă, conflictul şi barul la care a avut loc a fost închis în acea noapte. 

Tom Cleverley joacă în acest moment la Watford, dar pentru o perioadă de şapte ani de zile, între 2008 şi 2015, a fost legitimat la Manchester United. 

Afla mai multe despre: tom cleverleypremier league 

viewscnt
Articole similare