Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătaie mare pe Darwin Nunez, noul star al Benficăi! Şase cluburi uriaşe îl vor după ce a reuşit o "dublă" cu Barcelona

Bătaie mare pe Darwin Nunez, noul star al Benficăi! Şase cluburi uriaşe îl vor după ce a reuşit o "dublă" cu Barcelona

Manchester City

Comentarii

Manchester City. "Cetăţenii" lui Pep Guardiola îl monitorizează atent pe vârful de atac din Uruguay, dar au concurenţă serioasă pentru transferul lui Nunez.

Manchester City îl vrea pe Darwin Nunez. Alte cinci cluburi uriaşe din Europa îl vor

Meciul Benfica - Barcelona 3-0 l-a scos în evidenţă pe Darwin Nunez, un atacant din Uruguay care a marcat de două ori împotriva echipei catalane. Fotbalistul a atras atenţia mai multor cluburi importante, iar ultima echipă intrată pe lista celor interesate de Nunez e Manchester City, care are mare nevoie de un atacant prolific, potrivit site-ului fichajes.net.

Sursa citată susţine că Pep Guardiola îl place foarte mult pe Darwin Nunez pentru versatilitatea de care a dat dovadă în teren, pentru calitatea sa tehnică, dar şi pentru faptul că eu marcator pur-sânge, de care echipa de pe Etihad Stadium are mare nevoie după plecarea lui Sergio Aguero. City l-a vrut pe Kane în vară, dar englezul nu a fost lăsat să plece de la Tottenham.

City are concurenţă serioasă pentru transferul lui Darwin Nunez. Barcelona, Real Madrid, Inter şi AC Milan sunt şi ele interesate de a-l aduce pe atacant.

Dariwn Nunez a marcat şase goluri în şapte meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de Benfica.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Darwin Nunez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester citytransferpep guardioladarwin nunez 

viewscnt
Articole similare