Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătaie mare pe Piţurcă. Fostul selecţioner, contactat de trei echipe din Liga 1: "Condiţiile sunt foarte bune". Două sunt din a doua jumătate a clasamentului

Bătaie mare pe Piţurcă. Fostul selecţioner, contactat de trei echipe din Liga 1: "Condiţiile sunt foarte bune". Două sunt din a doua jumătate a clasamentului

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă este, în acest moment, fără echipă şi este normal ca multe cluburi să îl dorească pe fostul selecţioner. A fost cazul şi celor de la CFR Cluj, iar Piţurcă relatează modul în care au decurs negocierile, însă a existat şi o echipă surpriză, din a doua jumătate a clasamentului, care l-a dorit pe fostul atacant.

Aflat în studioul Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, Victor Piţurcă a dezvăluit că a fost contactat de mai multe echipe din Liga 1. "Piţi" a fost chemat de urgenţă la CFR, aşa cum recunoaşte chiar el, dar a doua zi a avut parte de o surpriză: "M-a sunat doar preşedintele sau patronul (n.r. - de la CFR Cluj), Neluţu Varga. Jucaseră un meci, nu obţinuseră un rezultat bun şi m-a rugat să merg la Cluj repede. I-am spus că vorbim mâine, la prânz ştiu că a fost numit Conceicao. Mă gândeam ce s-ar fi întâmplat dacă plecam la Cluj, nu răspundea la telefon sau ce se întâmpla".

Întrebat de moderatorul emisiunii, Dan Udrea, dacă ar fi acceptat oferta campioanei, Piţurcă a fost clar: "Nu eram deschis. Nu revin încă în fotbalul românesc. Ăsta e răspunsul". 

Pe lângă discuţiile cu CFR, fostul selecţioner a fost dorit şi la Dinamo, dar şi de o altă echipă din jumătatea inferioară a clasamentului: "Nu am avut discuţii cu cei de la Dinamo, am vorbit cu un agent, pe el l-au pus să vorbească cu mine şi nu am acceptat. Am mai avut discuţii cu patroni, cluburi mai mici, chiar de aici, din Bucureşti, care au fost foarte serios. Dacă faci un proiect pe 5 ani, cum discutasem, poţi să ajungi undeva. Condiţiile sunt foarte bune, am vorbit cu cei de la Chiajna, cu primarul care îmi este şi prieten".

În acest moment, Concordia Chiajna este pe ultimul loc în Liga 1, după ce a pierdut derby-ul Ilfovului, cu FC Voluntari, în penultima etapă a sezonului regulat. Antrenorul de la Chiajna este Adrian Falub. 

 

Afla mai multe despre: piturcacfr clujchiajnadinamo 

viewscnt
Articole similare