Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătaie pe Ionuţ Andrei Radu în Serie A. O nouă echipă e în pole position să îşi asigure serviciile internaţionalului român

Bătaie pe Ionuţ Andrei Radu în Serie A. O nouă echipă e în pole position să îşi asigure serviciile internaţionalului român

Serie A

Comentarii

Clubul Torino caută un portar pentru a lucre alături de titularul Salvatore Sirigu în sezonul viitor şi pentru a-i succede acestuia, notează Gazzetta dello Sport, potrivit tuttomercatoweb.com.

Potrivit sursei citate, Radu este considerat un portar de mare viitor şi Torino ar putea negocia în curând cu Inter Milano pentru român.

Ionuţ Radu este legitimat în prezent la Parma, sub formă de împrumut de la Inter.

Ionuţ Radu, transfer definitiv la Parma?

Informaţia din presa din Italia a apărut chiar în ziua în care oamenii din anturajul „nerazzurilor” au dat de înţeles că sunt dispuşi să îl cedeze definitiv pe Radu la Parma.

Concret, site-ul internazionale.fr scrie că în birourile de pe "Giuseppe Meazza" de discută posibilitatea unui schimb, în care Luigi Sepe, portarul titular al Parmei, să vină să fie rezerva lui Handanovic pentru maxim două sezoane, iar Radu să rămână definitiv la Parma şi să apere poarta formaţiei de pe "Ennio Tardini". "Românul are credit din partea Parmei!", scrie sursa citată. Rămâne de văzut dacă echipele vor ajunge la o înţelegere.

Un alt candidat pentru postura de rezervă a lui Handanovic la Inter este şi Marco Silvestri, de la Hellas Verona.

 

Afla mai multe despre: serie aradutorino 

viewscnt
Articole similare