Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bătaie" pe Nicolae Stanciu! Mai multe cluburi din Serie A "roiesc" în jurul internaţionalului român. Una este o super forţă a Italiei

"Bătaie" pe Nicolae Stanciu! Mai multe cluburi din Serie A "roiesc" în jurul internaţionalului român. Una este o super forţă a Italiei

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul român Nicolae Stanciu se află în centrul atenţiei în această perioadă de "mercato". Interesul formaţiei din Premier League, Leeds United, a stârnit atenţia mai multor cluburi din Serie A pentru mijlocaşul lui Slavia Praga.

Potrivit surselor italienilor de la "Calcio Mercato", printre aceste cluburi din Serie A, există şi o formaţie de "nivel mediu-înalt", încă secret, a solicitat informaţii suplimentare impresarilor jucătorului român, iar zilele următoare poate fi trimisă o ofertă concretă pe adresa clubului din Cehia, Slavia Praga.

Nicolae Stanciu are contract cu Slavia Praga până în 2023, iar cehii cer în schimbul jucătorului român 8 milioane de euro. O sumă nu tocmai mare pentru granzii Italiei sau pentru englezii de la Leeds United.

Dacă am lua în considerare informaţiile celor de la "Calcio Mercato", o echipă de nivel "mediu-înalt" din Serie A poate o formaţie clasată între locurile 5-10 sezonul trecut: AS Roma, AC Milan, Napoli, Sassuolo, Verona, Fiorentina.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare