Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra - Dinamo 2-0. Ruşine istorică pentru "câini", care merg în play-out. Cum arată clasamentul

VIDEO | Astra - Dinamo 2-0. Ruşine istorică pentru "câini", care merg în play-out. Cum arată clasamentulgalerie foto

Superliga

Comentarii

În direct la Telekom Sport 1, Astra a câştigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu Dinamo, iar jocul rezultatelor a făcut ca bucureştenii să meargă în play-out. Dacă Botoşani n-ar fi câştigat cu Gaz Metan, echipa lui Miriuţă s-ar fi calificat în play-off.

La finalul sezonului regulat, în caz de egalitate de puncte, următorul criteriu luat în calcul este bilanţul meciurilor directe. Într-un clasament în 3, cu Dinamo, Poli Iaşi şi Botoşani, "câinii" stau cel mai prost.


ASTRA - DINAMO 2-0 (Fl. Matei 25, Balaure 56)

Min. 90+3 - Final de meci

Min. 76 - Balaure îi lasă locul pe teren lui Valentin Gheorghe

Mni. 68 - Ocazie mare pentru Dinamo

Min. 61 - Două schimbări la Dinamo: Hanca şi Moldoveanu intră în locurile lui Torje şi Olteanu

Min. 59 - Abang intră în locul lui Vera

Min. 57 - GOOOOL ASTRA! Balaure dublează avantajul gazdelor, iar Dinamo e cu un pas şi jumătate în play-out

Min. 50 - Ocazie uriaşă pentru Dinamo! Şutul lui Palic trece puţin peste poartă

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 46 - Miriuţă schimbă la pauză: Palic intră în locul lui Salomao

Min. 45+1 - Finalul primei reprize, una dominată de giurgiuveni

Min. 40 - Poziţie bună de şut al lui Nistor, însă mingea trimisă de el trece peste poartă

Min. 29 - Încă o şansă uriaşă de gol pentru Astra!

Min. 25 - GOOOOOOL ASTRA! Florentin Matei deschide scorul, iar Dinamo e în acest moment în afara play-off-ului

Min. 19 - Ocazie uriaşă pentru Astra! Urko Vera nu reuşeşte să ajungă la mingea centrată de Belu-Iordache

Min. 11 - Gabi Torje vede un cartonaş galben pentru o lovitură cu cotul

Min. 10 - Început echilibrat de meci, asta şi din cauza gazonului prost

Min. 1 - A început partida

Ninge puternic la Giurgiu, iar Istvan Kovacs a decis amânarea startului partidei şi trasarea linilor de margine cu roşu. 


UPDATE 15:52 Botoşani s-a impus în partida cu Gaz Metan şi ajunge la 39 de puncte, tot atâtea câte au Dinamo şi CSM Poli Iaşi înainte de ultimele partide. Astfel, dacă Iaşiul şi Dinamo vor pierde meciurile cu Viitorul, respectiv Astra, atunci trupa lui Stoican va merge în play-off.

Dinamo nu-şi mai permite deci să piardă cu Astra. Celelalte calcule rămân valabile.


Cu 90 de minute rămase de disputat din prima parte a campionatului, trei echipe - Viitorul, Dinamo şi CSM Iaşi - speră că vor încheia sezonul în top 6, iar calculele sunt simple.

Cu Astra deja calificată, Dinamo depinde doar de ea pentru a obţine biletele pentru play-off. O victorie la Giurgiu le asigură "câinilor" prezenţa în primele şase, însă elevii lui Miriuţă au şi alte variante, în care depind însă de rezultatul partidei CSM Poli Iaşi - Viitorul (în direct pe Telekom Sport 2, tot de la 19:45).

  • LIVE VIDEO Astra - Dinamo se vede pe Telekom Sport 1, iar golurile şi cele mai importante faze sunt în timp real pe www.telekomsport.ro

Dacă Dinamo remizează pe terenul Astrei, atunci roş-albii au nevoie ca şi CSM Poli Iaşi să se împiedice de Viitorul şi să obţină cel mult un punct.

Dinamo se poate califica în play-off şi în cazul unei înfrângeri, însă în aceast caz situaţia se complică. În primul rând, "câinii" ar avea nevoie ca CSM Poli Iaşi să piardă confruntarea cu Viitorul, dar acest rezultat nu ar fi suficinent. Dinamo ar avea nevoie şi ca Botoşani să nu o învingă pe Gaz Metan Mediaş. Dacă moldovenii ar câştiga această partidă, iar Dinamo şi Iaşi şi-ar pierde meciurile, atunci s-ar realiza un clasament în 3 pentru determinarea ocupantei locului 6, caz în care CSM Poli Iaşi ar avea câştig de cauză.

Astra - Dinamo, echipele probabile

  • Astra: Iliev- Belu, Bejan, Erico, Al. Stan - Dandea, T. Seto - Balaure, Fl. Matei, L. Buş - Vera
  • Dinamo: Penedo - Romera, M. Popescu, Maric, Olteanu - Nistor, Mahlangu - Torje, Pesic, Salomao - Popa

Edi Iordănescu, înainte de Astra - Dinamo

Tehnicianul Astrei a lăsat să se înţeleagă că îşi va menaja mai mulţi jucători în vederea partidelor viitoare, însă a exclus din start un posibil non-combat al jucătorilor săi. Iordănescu spune că nu ar risca să-şi compromită cariera pentru a ajuta o rivală de campionat.

”Nu-mi pun cariera la perete pentru nimeni. Nu mă interesează nimeni şi nimic în afară de interesul echipei mele şi de al meu personal. Acela este că noi să performăm. Sigur nu ne iese mereu, însă sigur suntem pe un drum foarte bun. Totuşi departe de ce îmi doresc şi cu mult de muncă în continuare. Orice decizie iau este în sprijinul echipei şi aşa am făcut mereu. Cine mai intră sau nu în playoff nu mă interesează, cu atât mai mult dacă e vorba despre Dinamo, viitorul nostru adversar", a declarat Iordănescu înainte de meci.

Vasile Miriuţă: "Nu-l credeţi pe Iordănescu!"

De cealaltă parte, Miriuţă şi-a avertizat jucătorii să nu asculte declaraţiile adversarilor şi să nu creadă că vor întâlni o formaţie slăbită a Astrei. Tehnicianul spune că totul depinde de jucătorii săi pentru obţinerea calificării în play-off şi e convins că Dinamo va obţine victoria necesară, dar fără să primească vreun ajutor.

”Trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a câştiga acest joc. Trebuie să câştigăm. Îl câştigăm şi intrăm în play-off. Simplu ca bună ziua, nu? Nu e simplu ca bună ziua. Am mai spus. Deşi Astra este deja în play-off, jucătorii de acolo sunt profesionisti, îşi doresc să câştige. Asta aş face şi eu dacă aş fi acolo.

Edi este un băiat fain, dar le-am spus băieţilor să nu se ia după declaraţii. Nu ne adoarme nimeni. Avem experienţă, mai ales eu. Le-am explicat băieţilor să nu ne adoarma aceste discuţii. Vor băga cea mai bună echipă pe care o au la dispoziţie!", a declarat Miriuţă în conferinţa de presă premergătoare partidei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamoastratelekom sportplay-offmeciuri 

viewscnt
Articole similare