Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătălie aprinsă pentru un jucător din Premier League. Barcelona, United, Tottenham şi PSG vor să dea lovitura

Bătălie aprinsă pentru un jucător din Premier League. Barcelona, United, Tottenham şi PSG vor să dea lovitura

FC Barcelona

Comentarii

Ricardo Pereira face un sezon senzaţional sub comanda lui Brendan Rodgers la Leicester. Este dorit acum de Barcelona, United, Spurs şi PSG.

Barcelona a intrat pe lista cluburilor care îl vânează pe Ricardo Pereira, fundaşul dreapta al echipei Leicester. Acesta a trezit interesul mai multor cluburi importante din Europa, printre care Tottenham şi Manchester United din Premier League, dar şi Paris Saint Germain, campioana Franţei.

Barcelona îl vrea pe Ricardo Pereira. Ce sumă trebuie să plătească?

Totuşi, catalanii se lovesc de un zid extrem de dificil de doborât: pretenţiile financiare ale britanicilor. Barca nu este dispusă să ofere mai mult de 30 de milioane de euro pentru Pereira, în timp ce Leicester solicită o sumă de două ori mai mare.

Gruparea catalană are mai multe variante pentru poziţia de fundaş dreapta, ultima dintre ele fiind germanul Klostermann.

Ricardo Pereira are şanse mici să plece de la Leicester în această iarnă, astfel că fundaşul are tot timpul să confirme forma bună pe care o traversează şi să-şi crească şi mai mult cota de piaţă.

Internaţionalul portughez a ajuns la Leicester în 2018, după cinci sezoane la FC Porto. El are 7 selecţii în naţionala Portugaliei, pentru care nu a marcat niciodată. Leicester a plătit pentru el 25 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: ricardo pereira 

viewscnt
Articole similare