Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătălie între GRANZI! PSG şi Chelsea, cu armele pe masă. Omul dorit de cluburile pentru care banii nu sunt o problemă

Bătălie între GRANZI! PSG şi Chelsea, cu armele pe masă. Omul dorit de cluburile pentru care banii nu sunt o problemă

Campionate

Comentarii

Două dintre cele mai bogate echipe din lumea fotbalului, PSG şi Chelsea, sunt pregătite să-şi schimbe antrenorii în acest sezon, iar presa din Anglia anunţă că cele două ar putea intra în cursă pentru acelaşi tehnician.

Antonio Conte a intrat în dizgraţia lui Roman Abramovich, ca urmare a unui sezon sub aşteptări făcut de Chelsea, dar şi din cauza deselor declaraţii făcute de tehnicianul italian prin care acesta s-a arătat nemulţumit de transferurile realizate de clubul londonez.

Unai Emery este şi el ca şi plecat de la PSG, după ce echipa a dezamăgit din nou în Liga Campionilor, unde parizienii s-au oprit în optimi, după o dublă cu Real Madrid.

Daily Mirror anunţă că spaniolul Luis Enrique e dorit de ambele formaţii, fostul tehnician al Barcelonei fiind gata să revină în fotbal după un an de pauză.



Rămâne de văzut dacă Enrique va alege să meargă în cel mai tare campionat din lume pentru a se lupta pentru supremaţie sau va accepta provocarea de a o transforma pe PSG într-o formaţie de temut şi la nivel european.
 

Afla mai multe despre: chelseapsgluis enriqueantrenorconteemery 

viewscnt
Articole similare