Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bate, dar tot nu scapă. Dinamo o umileşte pe Gaz Metan, însă e criticată: "Transferă din trenuri, din tramvaie! De retrogradat, tot retrogradează"

Bate, dar tot nu scapă. Dinamo o umileşte pe Gaz Metan, însă e criticată: "Transferă din trenuri, din tramvaie! De retrogradat, tot retrogradează"

Superliga

Comentarii

Dinamo a reuşit prima victorie din 2022, 4-0 cu Gaz Metan, dar Dumitru Dragomir nu crede că bucureştenii vor scăpa de retrogradare.

Formaţia pregătită de Flavius Stoican a obţinut unul succes categoric în faţa unei echipe pline de probleme financiare şi lipsită de mulţi jucători valoroşi, care au semnat, unii dintre ei, chiar cu formaţia din Ştefan cel Mare.

”Câinii" au acumulat 16 puncte în clasament, iar luminiţa de la capătul salvării de la retrogradare devine din ce în ce mai vizibilă.

Totuşi, bucureştenii sunt aduşi cu picioarele pe pământ de Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Dinamo tot va retrograda la un moment dat.

Chiar dacă Dinamo evită sezonul acesta retrogradarea pe fondul situaţiei grave financiare de la Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş, Dumitru Dragomir este convins că gruparea din Ştefan cel Mare va pica în divizia secundă în următorii ani.

"Dinamo văd că transferă din trenuri, din tramvaie! Eu îl apreciez pe Mureşan, unii îl înjură, dar încearcă şi el până încheagă o echipă.

De retrogradat, tot retrogradează…, dacă se duc Mediaş şi Clinceni, atunci sunt foarte deştepţi cei de la Dinamo fiindcă îşi fac echipă de baraj. Scapă anul ăsta, dar problema e ce fac la anul.

Stoican e tânăr, are viitorul în faţă, nu-l critic fiindcă el a avut curajul să vină la o echipă inexistentă ca valoare. Dacă scapă Dinamo, atunci e de apreciat…Mediaş e mort…Mă mir, că la Clinceni e un primar valoros, au o bază bine pusă la punct, ar fi trebuit să aibă rezultate mai bune”, a declarat Dragomir la ProSport.

Afla mai multe despre: dinamodumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare