Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bate de două ori recordul în aceeaşi vară? Tottenham, pregătită pentru încă o mutare galactică

Bate de două ori recordul în aceeaşi vară? Tottenham, pregătită pentru încă o mutare galactică

Premier League

Comentarii

Londonezii sunt gata să îl transfere de la Juventus pe Paulo Dybala, mijlocaşul lui Juventus pentru care cei de la Spurs ar trebui să achite 80 de milioane de lire sterline.

Vicecampioana Europei continuă să ţintească sus în această campanie de mercato. Astfel, englezii vor să se întărească aşa cum nu au făcut-o în ultimii ani. După ce în urmă cu mai bine de o lună a reuşit să îl cumpere pe Tanguy Ndombele, în schimbul a 60 de milioane de euro, sumă ce a reprezentat la acel moment cel mai important transfer din istoria lui Tottenham, gruparea din Premier League vrea să îl aducă la Londra şi pe Paulo Dybala.

Argentinianul este nemulţumit de statutul pe care îl are acum la Juventus şi o plecare pare oricând posibilă. Pochettino s-a şi interesat de mijlocaşul pentru care ar trebui să plătească şi stabilească un nou record în materie de achiziţii. Şi asta pentru că în schimbul sud-americanului torinezii cer 90 de milioane de euro. Dybala este la Juventus de patru sezoane şi a jucat finala Ligii Campionilor în urmă cu doi ani în tricoul bianco-nerro. 

Afla mai multe despre: tottenhamdybalajuvenstusndombele 

viewscnt
Articole similare