Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătuse palma cu Real Madrid, dar coronavirus a blocat totul: "Transferul nu se mai face!" Lovitură de teatru în fotbalul european

Bătuse palma cu Real Madrid, dar coronavirus a blocat totul: "Transferul nu se mai face!" Lovitură de teatru în fotbalul europeangalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Transferul fotbalistului olandez Donny van de Beek de la Ajax la Real Madrid, are şanse mici să se mai facă.

Donny van de Beek nu va mai ajunge la Real Madrid, scrie presa spaniolă. Ajax şi Real Madrid ar fi ajuns la un acord la începutul acestui an pentru 55 de milioane de euro, dar izbucnirea pandemiei de coronavirus dă peste cap, atât planurile cluburilor, cât şi ale jucătorului.

Mai exact, Real Madrid nu mai consideră că transferul fotbalistului în această perioadă merită un efort financiar atât de mare. "Cele 55 de milioane de euro dinspre Madrid spre Amsterdam nu vor mai pleca. Transferul lui Donny van de Beek nu se mai face" scrie presa din Spania.

De altfel, ibericii scriu că piaţa transferurilor din această vară va fi profund afectată de virusul COVID-19. Foarte multe cluburi vor avea probleme financiare şi foarte puţine se vor expune la plata unor sume foarte mari pentru efectuarea unor transferuri costisitoare, mai cred spaniolii.

Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti olandezi din ultima perioadă, van de Beek este un mijlocaş cu "lipici" la gol. În ultimele trei sezoane, el a marcat cel puţin 10 goluri. Pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, el este cotat la 55 de milioane de euro, însă suma de transfer este de aşteptat să fie mai mare de atât, având în vedere şi interesul pentru jucător. 

Afla mai multe despre: donny van de beek 

viewscnt
Articole similare