Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bauza e istorie! Becali a pus ochii pe un alt fotbalist de la FCU Craiova: ”Îmi place mult de el”

Bauza e istorie! Becali a pus ochii pe un alt fotbalist de la FCU Craiova: ”Îmi place mult de el”

FCSB

Comentarii

William Baeten (27 de ani, extremă dreapta) e vizat de FCSB în vară, după cum a anunţat Gigi Becali (65).

Becali, pe urmele lui Willian Baeten

Gigi Becali nu este interesat de serviciile lui Bauza, 27 de ani, mijlocaş ofensiv, pentru că a pus ochii pe un alt jucător de la Craiova: Willian Baetan.

„Cu Bauza nu am ce să fac. E bun, dar nu am ce face cu el. El nu face faza defensivă. Dă el o pasă ca Maradona şi gata. La mine trebuie să alerge. Willian Baetan aleargă! Nu este extraordinar, superjucător, dar aleargă. Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el”, a mărturisit Becali.

Mijlocaşul belgian a marcat 4 goluri şi a oferit 3 pase decisive pentru FCU Craiova în 30 de meciuri din actualul sezon al Superligii României.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui William Baeten, conform site-ului Transfermarkt.com

FCSB a fost ultima oară campioană în prima ligă din România în sezonul 2014-2015 când pe banca echipei se afla Costel Gâlcă, actualul antrenor al Universităţii Craiova.

În urma ultimelor rezultate, FCSB a rămas cu ”doar” 11 puncte avans faţă de Universitatea Craiova, ocupanta locului secund. Farul se află pe 3, cu 32 de puncte, urmată de CFR Cluj (31 de puncte), Rapid (29 de puncte) şi Sepsi (27 de puncte).

Afla mai multe despre: bauzabecalifcsbu craiova 

viewscnt
Articole similare