Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayer Leverkusen s-a calificat în finala Cupei Germaniei. Echipa lui Peter Bosz a trecut fără probleme de Saarbrucken

Bayer Leverkusen s-a calificat în finala Cupei Germaniei. Echipa lui Peter Bosz a trecut fără probleme de Saarbrucken
Comentarii

Bayer Leverkusen este una din cele două echipe care va juca finala Cupei Germaniei în acest sezon. Fotbaliştii lui Peter Bosz au câştigat cu scorul de 3-0 partida cu Saarbrucken, echipă din al patrulea eşalon. Bayern Munchen şi Eintracht Frankfurt se luptă în a doua semifinală, miercuri, de la ora 21:30, în direct pe Telekom Sport 1.

11 ani au trecut de la ultima finală de cupă jucată de Bayer Leverkusen. În 2009, Bayer a fost învinsă cu scorul de 1-0 de către Werder Bremen. Singurul gol al meciului a fost înscris de Mesut Ozil.

Finala de anul acesta va fi doar a patra pentru Leverkusen, care a pierdut ultimul act şi în 2002, în faţa lui Schalke 04. Singurul trofeu câştigat de Bayer este cel din 1993, atunci când s-a impus cu scorul de 1-0 într-o finală contra echipei secunde a celor de la Hertha.


Saarbrucken - Bayer Leverkusen 0-3 (Diaby 11, Alario 19, Bellarabi 58)

Min. 58 - GOOOL!!! Tabela arată acum scor de neprezentare pentru Leverkusen după reuşita lui Bellarabi

Min. 19 - GOOOL!!! Bayer face 2-0 prin Alario

Min. 11 - GOOOL!!! Oaspeţii deschid scorul prin Diaby.

Echipele de start:

  • Saarbrucken: Batz - Barylla, Schorch, Uaferro, Muller - Golley, Perdelaj, Zeitz, Janicke - Jacob, Zellner
  • Leverkusen: Hradecky - Weiser, Tapsoba, Bender, Wendell - Aranguiz, Demirbay - Wirtz, Paulinho, Diaby - Alario

Saarbrucken este marea revelaţie din acest sezon al Cupei Germaniei. Gazdele au ajuns în penultimul act deşi evoluează în liga a patra. Traseul a fost însă unul favorabil. În primele două tururi a trecut cu acelaşi scor, 3-2, de Jahn Regensburg şi FC Koln. Apoi, Saarbrucken a trecut la loviturile de departajare de Karlsruher şi de Fortuna Dusseldorf. Gazdele sunt la a treia semifinală din istorie, ele nereuşind să ajungă vreodată în ultimul act. Uerdingen a fost ultima echipă pe care a întâlnit-o Saarbrucken în semifinalele Cupei Germaniei, în 1985.

Saarbrucken - Bayer Leverkusen, LIVESCORE, ora 21:45, pe Telekom Sport 1 

De cealaltă parte, Bayer Leverkusen joacă în semifinalele Cupei Germaniei pentru a doua oară în ultimele trei sezoane. În 2018, „aspirinele” au fost eliminate de Bayern Munchen, dar acum au o şansă imensă de a evolua în ultimul act. În fazele anterioare ale competiţiei, Bayer a trecut de Alemania Aachen, Paderborn, VfB Stuttgart şi Union Berlin. Înaintea vizitei la Saarbrucken, Bayer Leverkusen a avut meci cu liderul din Bundesliga, Bayern Munchen, Bavarezii s-au impus atunci cu 4-2. Bayer se descurcă bine pe teren străin, acolo unde n-a mai pierdut din 1 februarie.

 

Afla mai multe despre: saarbruckenleverkusencupa germaniei 

viewscnt
Articole similare