Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern a intrat pe fir! Concurenţă pentru Barcelona şi Borussia Dortmund la transferul dorit. Pe cine vor cele trei cluburi

Bayern a intrat pe fir! Concurenţă pentru Barcelona şi Borussia Dortmund la transferul dorit. Pe cine vor cele trei cluburi

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern le face concurenţă Barcelonei şi Borussiei Dortmund pentru transferul lui Karim Adeyemi (19 ani), atacantul cu origini româneşti de la RB Salzburg. Campioana Germaniei s-a arătat interesată de Adeyemi, însă e greu de crezut că le poate lua faţa celorlalte două echipe în cursă.

Bayern a intrat pe fir! Concurenţă pentru Barcelona şi Borrusia Dortmund pentru la transferul lui Karim Adeyemi

Jurnalistul german Florian Plettenberg de la SPORT 1 a anunţat, duminică, faptul că Bayern a intrat pe fir pentru transferul lui Karim Adeyemi. Sursa citată scrie că echipa de pe Allianz Arena s-a arătat interesată de mutare, dar şansele ca Adeyemi să ajungă la Bayern sunt destul de mici.

Plettenberg susţine că Bayern îl consideră prea scump pe Karim Adeyemi, iar bavarezii oricum nu au neapărată nevoie de un atacant central, avândul pe Robert Lewandowski (33 de ani) în mare formă. Aceeaşi sursă mai notează faptul că Barcelona şi Borussia Dortmund sunt bine poziţionate pentru transferul lui Adeyemi, fotbalistul cu tată din Nigeria şi mamă din România.

Borussia Dortmund caută atacant pentru că, cel mai probabil, va rămane fără Erling Haaland în vară, când clauza din contractul său (75 de milioane de euro) va fi activă şi accesibilă pentru majoritatea cluburilor mari din Europa. De partea cealaltă, Barcelona ţine permanent legătura cu anturajul lui Adeyemi, iar venirea lui Xavi ar putea reprezenta un avantaj pentru catalani.

Karim Adeyemi a marcat de 15 ori şi a livrat două pase de gol în 23 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon pentru RB Salzburg.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Karim Adeyemi în prezent, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: bayernadeyemitransferbarcelonadortmund 

viewscnt
Articole similare